Harley Davidson'u kazanan belli oldu

ads ads ads ads
01/07/2014

ads
Harley Davidson'u kazanan  belli oldu

Ercan Havalimanı’nda Kaner Şirketler Grubu tarafından işletilmekte olan North Cyprus Duty Free Mağazaları’nda 1 Mart – 30 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlediği Harley Davidson motosiklet kampanyası sona erdi. Kampanya ödülü noter huzurunda, Kaner Şirketler Grubu Direktörü Kaan Kaner tarafından gerçekleştirilen çekilişle sahibini buldu. 1 Temmuz 2014 Salı, saat 10:30’da yapılan çekilişte Harley Davidson motosikletin talihli bilet numarası 2791 oldu. Bir ay süre ile sahibini bekleyecek olan Harley Davidson motosiklet bir ayın sonunda sırası ile 3 yedek talihliden birinin olacak. Yedek talihli çekiliş numaraları ise şöyle: 1. Yedek4069, 2. Yedek6217, 3.Yedek4451

“North Cyprus Duty Free Mağazaları, Gümrüksüz Satış Mağazacılığında Yeni Vizyon”

Ocak 2013 tarihinden beridir Ercan Havalimanı’ndaki North Cyprus Duty Free gümrüksüz satış mağazalarının işletmesini yapmakta olan Kaner Şirketler Grubu, KKTC’nin dünyaya açılan, turistlerin ülkemiz hakkındaki ilk ve son izlenimlerini yaratan bu mekânları, 70 yılın üzerindeki şirket deneyimlerini aktararak, çağdaş ve modern hale getirmişlerdir.

1950’li yıllarda kurumsal mağazacılığa başlamış olan, 1973 yılında tüm Kıbrıs çapındaki ilk çok katlı mağazayı açan Kaner Şirketler Grubu, Ercan Havalimanı’nda, toplam 1200 m2’nin üzerinde alanı kaplayan çıkış, giriş ve uçaklara çıkış kapılarının karşısındaki ‘son dakika’ mağazalarının tefrişatını uluslararası standartlarda yapmıştır. Profesyonel olarak yönetilmekte olan ve dünyanın önde gelen tüm duty free mağazalarında bulunan ürün markalarının bulunabileceği mağazalarda 7 gün 24 saat hiç kapanmadan hizmet verilmektedir.

Kaner Şirketler Grubu temsilcileri, 1 Temmuz’da yapılan Harley Davidson motosiklet kampanyası çekilişini kazanan şanslı kişiye, kampanya katılım formunda bildirdiği telefon numarasından direk olarak ulaşılacağını bildirdi.

 

01/07/2014 15:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Harley Davidson, North Cyprus Duty Free, Kaner Şirketler Grubu
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.