Harun Kolçak uzun bir aradan sonra ilk defa konuştu

ads ads ads ads
18/08/2016

ads
Harun Kolçak uzun bir aradan sonra ilk defa konuştu



Harun Kolçak, hasta yatağında ŞIK'a konuştu

21 Haziran gecesi şiddetli karın ağrısı ve solunum sıkıntısı nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırılan Harun Kolçak, bir hafta önce yoğun bakımdan özel odaya alındığında sevenlerini mutlu etmişti. “Ölümden döndüm” diyen usta müzisyen, ŞIK okurlarına mesaj gönderdi: “Eskisinden daha iyi olacağım. Yakında yeni albümüm çıkıyor.”

Geride bıraktığımız günlerde sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımından sonra kaldığı hastane odası yoğun bir ziyaretçi trafiğine sahne olan Harun Kolçak, bu ziyaretlerden son derece mutlu. Sağlığına kavuşmak adına her geçen gün olumlu adımlar atan Kolçak duygularını paylaştı: “Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum.” Kolçak, yaşadıklarını, “Aynı bedende yeniden doğmak” olarak tanımlıyor.

Zor günler geçirdiniz sevenleriniz merak ediyor öncelikle kendinizi nasıl hissettiğinizden bahseder misiniz?

Bir ay yoğun bakımdan sonra normal odaya çıkartıldım ve yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. Çünkü çok ağır, ağrı kesiciler veriliyordu. Ondan öncesi benim için biraz puslu. Kendime geldikten bir süre sonra telefonumu alıp sosyal medyaya baktım sevildiğimi biliyordum ama bu kadar sevildiğimi bu kadar insanın benim için dua ettiğini bilmiyordum. Bu çok farklı bir duygu bir insanın tanımadığı kişiler tarafından onların dualarının içine girebilmek, o kişinin sana zaman ayırıp sosyal medyadan mesaj atması çok güzel. Çok etkilendim hatta çok güvendiğim bir arkadaşım şunu söyledi Ramazanda teravihten sonra benim için özel bir dua yapılmış bunlar her insanı etkiler ne kadar odunda olsan. (Gülüyor) Bunlar beni çok etkiledi gerçekten.

Bu süreçte en çok ne yapmayı özlediniz?

Yürümeyi… Ayaklarımı denize sokmayı buradan çıktığımda bazı planlarım var tatil ile ilgili. Çünkü beden yaklaşık iki aydır yatıyor. Beden bir anlamda unutmuş. Bugün sosyal medya hesabımdan paylaştığım gibi ilk denemem çok iyi geçti. Fizyoterapist doktorumun söylediği de öyleydi.

Peki şuan hayatınızın hangi dönemindesiniz kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Her şeyin yeninden başladığı, yeni kararlar, iyi bir yaşam bir anlamda yeniden doğmuş gibiyim aynı bedende.

BABAMI ARAMIŞLAR

Hastanede bulunduğunuz süreçte sizi kimler aradı? Kimler yanınızda oldu?

Dostlarım ve yakın arkadaşlarım arayıp sormuşlar sağ olsunlar, ancak bunlar arasında beni en çok şaşırtan ve onurlandıran şey, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın hem hastaneyi hem de babamı bizzat arayıp geçmiş olsun dileklerini iletmeleri olmuş. Aynı zamanda hastane yönetimine de benim için telefon açmışlar.



DEVRAN KARDEŞİM DEĞİL

Siz hastanedeyken Devran Çağlar ile ilgili çıkan haberler var kardeş olduğunuz yönünde bu konu da neler söylemek istersiniz?

Devran Çağlar denen şahıs bunu yıllardır hep deniyor. Şu anda benim rahatsızlanmamı kullanmaya çalışıyor. Kendisi ile karşı karşıya gelmişliğim bile yok. Benim bir tane kız kardeşim oldu o da öldü. O doğum operasyonunda annemin rahmi alındı benim kardeşimin olması teknik olarak imkansız. 1960 yılından bahsediyorum. Çok ucuz çok cahilce söylenen bir yalan. Gündeme gelmek için hasta bir adamı kullanmak çok ayıp. Madem kardeşim niye ziyarete gelmiyor. Ne biçim kardeşlik bu o zaman?



YENi ALBÜM ANNEMİN DOĞUM GÜNÜNDE SATIŞTA!

Albüm çalışmanız ile ilgili biraz konuşalım ne zaman çıkıyor?

Albüm aslında bitti. Biraz daha benim iyileşmemi bekliyoruz daha bir güçlenmemi. Albümün çıkış tarihi belli ama ben söylemiyorum.

Bana söyleseniz olmaz mı? Özel bir tarih mi?

09 Eylül 2016 tarihinde çıkacak. 09 Eylül annemin doğum günü. O zaman çıkacak ben de o zamana kadar toparlanmış olurum en azından hastaneden evime çıkmış olurum.



ZİYARETÇİSİ EKSİK OLMUYOR

Ben hastane odasında olduğum sürece çok sayıda ünlü isim Harun Kolçak'ı ziyarete geldi. Ancak Harun Kolçak'ı günün en çok mutlu eden ziyaretçisi ben gelmeden önce uğramış.



Elinde bir pastayla Kolçak'ı ziyarete gelen Hümeyra başarılı şarkıcıyı bol bol güldürmüş. Kolçak bir yandan hayata dört elle sarılırken bir yandan da kendisini günlük kontrole gelen doktoruna ne zaman dışarı çıkacağım diye takılmadan da edemiyor. Kolçak'ın son derece yoğun ve zor operasyonlardan geçtiği gerçeğini göz önünde bulundurursak sağlığı son derece yerinde görünüyordu. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir birey olarak aramıza döner.

 

18/08/2016 11:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Harun Kolçak
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.