Hasta çocuğun hayali gerçek oldu

ads ads ads ads
11/02/2016

ads
Hasta çocuğun hayali gerçek oldu

Bu fotoğraf, hayaline kavuşan Avustralyalı bir çocuğa ait. Adı Domenic. Çocuklarda görülen "Kistik fibrozis" hastası. Her hafta saatler süren zorlu bir tedaviye girmek zorunda. Ancak bugün yaşadığı tüm zorlukları unutup, çok mutlu bir gün geçirdi. En büyük hayali gerçek oldu. Bir süper kahraman gibi giyinip, dünyayı kurtardı.

Süper kahraman Ironboy, yani "demirçocuk", bu kez Sidneylilerin imdadına yetişti.

Sidney polisin "Ironboy yardımına ihtiyacımız var. Gazeteci Hope Joy rehin alındı. Ultron Clark Adası'nı ele geçirdi" çağrısı karşılıksız kalmadı.

Ironboy önce kostümünü giydi, sonra sürat teknesiyle baş düşmanı Ultron'u alt etmek için yola koyuldu. Sidney Opera Binası'nın önünde Ultron'u yenip, tutsak alınan gazeteciyi kurtardı.

Tüm bu senaryo bir film için değil, 9 yaşındaki bir çocuğu mutlu etmek için kurgulandı. Hasta çocukların dileklerini gerçekleştirmek için kurulan "make a wish" "bir dilek dileyin" adlı vakıf, bu kez "Kistik fibrozis" hastası Domenic Pace için seferber oldu.

Sidney polisi tarafından madalyaya layık görülen genç demir adama, Ironman filminin oyuncusu Robert Downey JR'dan da destek geldi.

9 yaşındaki Pace, hayranı olduğu Iron Man'in kılığına girerek filmleri aratmayan bir serüven yaşadı.

Avustralyalıların tezahüratları eşliğinde hayaline kavuşan küçük çocuk, gösterdiği kahramanlığın ardından kameraların karşısına geçti, bir süper kahraman gibi basın mensuplarına bilgi verdi.

Vakıf, daha önce de kanser hastası bir çocuğun benzer bir hayalini gerçekleştirmiş, Miles Scott, Batman kılığına girerek düşmanı Riddler'ı yenmişti. 

11/02/2016 15:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ironboy
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.