Hatalarıyla seveceğiniz burç hangisi?

ads ads ads ads
05/07/2015

ads
Hatalarıyla seveceğiniz burç hangisi?

Orhan Gencebay “Hatasız kul olmaz.” diyerek 70’lerde söylediği güzel şarkı ile durumu her ne kadar özetlese de bazen yapılan hatalar, ciddi bedeller ödetebiliyor. Aşkta istikrarlı bir şekilde hangi burç, ne hata yapıyor?

Zodyaklı’nın yorumlarını okumadan “Hatamla sev beni!” nidalarına karşılık vermeyin! Ünlü blogger ve Twitter fenomeni Pucca’nın kardeşi Zodyaklı, her hafta Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi olan siberalem.com’da burçların aşk hayatına yön verecek tüyolara yer veriyor.



Hayatın her alanında olduğu gibi aşk hayatı da elbette hatasız olmuyor. Burçlar; giyim tarzımızı, yüz şeklimizi, kariyerimizi yani kısaca hayatımızı nasıl etkiliyorsa, aşk hayatındaki hatalar konusunda da ciddi etki sahibi. Sevgilinizin yaptığı hangi hata sizi delirtir, hangilerini tolere edebilirsiniz? Zodyaklı’nın, burçların ilişkide yaptığı amansız hatalar, yorumlarına göz attığınızda, sinirlerinizi bir tık daha rahat bırakabilirsiniz.



Türkiye’nin en ünlü Twitter fenomenlerinden Pucca’nın kardeşi olan ve astroloji yazıları ile 2015 yılının aşk haritasını çıkaran ünlü blogger Zodyaklı, her hafta Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi siberalem’de burçların aşk hayatına ışık tutuyor. İşte Zodyaklı’nın bu haftaki aşk hayatınıza yön verecek tavsiyeleri:

Koç ve Yükselen Koç



Enerjisi yüksek olan Koçların neyi, neden ve kimden istediğini çözmek biraz zaman alır. Özellikle ilişkiler konusunda kafası biraz karışan Koç aslında karmaşık işleri çözmeye bayılır.

Stratejileri çok iyi yöneten bu burç, kendi zihninde yarattığı karmaşayı çözme konusunda oldukça başarısızdır. Böylesine lider ruhlu, sorun çözücü bir burcun, aşk karşısında tökezlemesinin tek sebebi ise, aşırı derecede kontrol deliliği. Kontrolünü kaybetmekten asla hoşlanmayan Koçlara, aşkın bir güç savaşı olmadığını sık sık hatırlatmakta fayda var.



Haftanın Tavsiyesi: Ortaklarınızla ilgili maddi konularda, özellikle ortak çalışmalarınızdaki maddi gelirlerinizde bir azalma söz konusu olabilir. Bunu haksızlığa uğramış gibi algılamamanızda fayda vardır.

Boğa ve Yükselen Boğa



Boğa kadar lider olan bir burç, eğer fırsat verilirse, kendini dünya lideri yapar ve etrafındaki herkesin köle olmasını ister. Boğa, sevgilisine emirler yağdırırken, karşı taraftan da güzel sözler duyamadığında elbette şaşırmamalı.

İlişki denilen şey, bir yönetme süreci ne yazık ki değil! Cinsel hayatta bir Boğanın alfa olması karşı tarafa çekici gelmiş olabilir ancak yataktan çıktıktan sonra da bu alfa olma durumu sürüyorsa, karşı tarafa bıkkınlık verebilir.



Haftanın tavsiyesi; partnerinizin size karşı güveninde azalmalar yaşayabilirsiniz. Daha güven veren davranışlar sergilemeye özen göstermeniz gerekmektedir.

İkizler ve Yükselen İkizler



Karşıdan bakıldığında kendine güveni, aşırı yüksek enerjisi ile insanları kendine hayran bırakan İkizler, aslında endişeli, terkedilme korkusu ile yaşamaya çalışan bir burç. Karanlık odalara kendini kapatıp, yorganın altına saklanıp “Her şey geçti!” diyen birini bekler İkizler.

Tam da bu sebeple, ortada hiçbir şey yokken gitmek ister. Her şey mükemmelken camı çerçeveyi indirmek ister. Güzel bir şeye başlanacaksa bile bunu en güzel İkizler burcu mahveder. O yüzden insanların “İkizler mi? Amaaaann!” demesine şaşmamak gerek.



Haftanın tavsiyesi; kendinizi çok yormamalı, özellikle alkol v.b. maddelere kendinizi kaptırmamanızı tavsiye ederim. Şu sıralar hasta olmaya çok müsait görünüyorsunuz

Yengeç ve Yükselen Yengeç



Yengeçlerin ilişkilerde yaptıkları en kötü şey yavaş davranmalarıdır. Böylesine yavaş hareket eden birinin ne istediğini anlamak biraz zor olabilir. Zaman algısı diğer insanlarla aynı işlemez.

İlişkinin en heyecanlı yerinde ayrılmak isteyebilir çünkü onun için heyecan aylar önce kalmamıştır. İlişkiyi bitirmek için ise bekler bir Yengeç. Neyi beklediği henüz açıklanamasa bile bekler…



Haftanın tavsiyesi; şu sıralar istediğiniz flörtlerden istediğiniz karşılığı alamıyorsanız üzülmemelisiniz. Bu geçici bir durum, sorunu kendinizde aramanızın bir manası yok.

Aslan ve Yükselen Aslan



Burçlar aleminin en yüksek egolu burcu olan Aslan “Ben aramam o arasın, ben gitmem o gelsin, ben sevmem o sevsin…” gibi cümleleri sürekli kurar ancak bu egonun altında yatan gerçek şudur ki; korku!

Aslanlar da zamanında herkes gibi ateşe atlamış ve canları yanmıştır. Diğerleri gibi durumu kanıksamak yerine ateş saçmayı tercih eden Aslanlar, kendilerini kandırmaktan öteye geçemezler.



Haftanın tavsiyesi; bu aralar bilinçaltınıza kulak vermelisiniz, yüzleşmeniz gereken konular olabilir. Özellikle geçmişinizde ailenizle, aile büyüklerinizle ilgili üstü kapanmış konular yeniden gündeminizde olabilir

Başak ve Yükselen Başak;



Başakların en büyük sorunu, karşısındaki olduğu gibi kabullenmek yerine, ona sürekli oyun hamuru muamelesi yaparak, istedikleri şekli vermeye çalışırlar.

Üstelik bunu bir başkası onlara yapsa deliye dönerler ancak empati yetenekleri sıfır Başakların sürekli birilerini bir kalıba sokmaya çalıştığını görmek işten bile değil. Başakların öğrenmesi ve uygulaması gereken ilk şey; insanları değiştirmekten vazgeçmek.



Haftanın tavsiyesi; bu aralar işleriniz konusunda disipline olmayı denemelisiniz. Zaten şu sıralar sizi buna zorlayan etkiler mevcut. Kendinizi işlerinize odaklamalısınız.

Terazi ve Yükselen Terazi



Terazilerin en büyük problemi, sürekli mantık ile hareket ediyor olmaları. İlişkide de sürekli mantık ararlar ancak ilişkinin ne kadar duygusal bir şey olduğunu bir türlü kabullenemezler. Enteresan bir şekilde kurban olmaktan da büyük keyif alırlar. Birileri Terazilerin hayatına girsin, yıksın, döksün ve çekip gitsin. “Olması gereken buymuş!” diye ortalığı toplamaya başlar bir Terazi. Kendisi de bir ilişkiyi bitirirken bağırıp çağırmaz, kırıp dökmez. Belki de Terazinin ihtiyacı olan hissettiği gibi davranmak olacak…



Haftanın tavsiyesi; bu aralar tasarruf konusunda kendinizi eğitmeniz gerekebilir. Kazançlarınızda bir kısıtlanma, beklenmedik ödemeler gerçekleşebilir. Kendinizi buna hazırlamalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrep



Bir Akrebin aşksız yaşaması imkansızdır ama onun aşktan aradığı, romantik bir şekilde yıldızları izlemek, uyduruk gelecek hayalleri kurmak değildir. Heyecan, tutku, adrenalin ve ruh Akreplerin aradığı yegane aşk detayları ancak ruhlarının derinliklerinde, naif, sevimli, Sindirella gibi biri de yatmıyor değil.

Oldukları aslında budur ancak bunu göstermekten hep çekinirler. Kendilerini oldukları gibi gösterememe problemi yaşarlar. Adrenalin, heyecan, tutku derken bir Akrep, birden evinde oturup çeyiz hazırlıkları yapmaya başlayabilir…



Haftanın tavsiyesi; bu sıralar kilo vermek istiyorsanız kendinizi rejime sokabilirsiniz. Bunun için oldukça uygun bir dönem.

Yay ve Yükselen Yay



Yükseleni Aslan ve Kova burcu dışındaki Yaylar, yalnız kalma konusunda oldukça zorlanır. Yalnız kaldıkları anda evrendeki tek yalnız kişinin kendileri olduğunu düşünürler.

Yayların en büyük problemi merhamet duygusundan yoksun olmaları. Bir ilişkiyi bitirirken karşıdaki insanın ne hissedeceğini zerre umursamazlar. Yayların öğrenmesi gereken duygu; merhamet!



Haftanın tavsiyesi; bu sıralar kendinizi kaybettiğiniz şeylere, kayıplarınıza odaklayın. Belki bu konularda aydınlanmak üzere olabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak



Oğlakların ilişkideki hatalarını sıralamak için ne kalemler yeter ne sayfalar. Başlıca hataları sıralayacak olursak, özeleştiri yoksunu olmaları. Bir Oğlak kendini genellikle kusursuz zanneder. En ufak tartışmada hemen çirkinleşebilir ve hayat partnerine dar gelebilir.

Bir diğer hata ise aşırı derecede iş kolik olmaları. Özel hayatlarına yeterince vakit ayırmadıkları için karşı tarafa aşırı ilgisiz davranırlar. Bu hatasını ona söylemek ise hiçbir işe yaramaz. Hataları karşısında tam bir kör, sağır, dilsizdir.



Haftanın tavsiyesi; arkadaş çevreniz küçülebilir, dostlarınızı incitmemeye özen göstermelisiniz.

Kova ve Yükselen Kova



Kova burçlarının ilişkilerdeki en büyük hataları durum okuyamamaktır. Kova burcu zeki olmasına rağmen kendini bir şeye inandırmışsa onu vazgeçirmek ve aslının öyle olmadığını anlatmak imkansızdır.

Aslında bu yüzden büyük din adamları ve büyük mucitler bu burçtan çıkmıştır. Kova burçları ilişkilerde de oldukça sabit fikirli davranırlar. Bu huylarından vazgeçmez, at gözlüklerini takmaya devam ederlerse, sık sık yalnız kalabilirler.



Haftanın tavsiyesi; kariyerinizde beklediğiniz noktaya gelmeniz biraz ivme kaybetmiş olabilir. Umduğunuzun gerisinde ilerliyor oluşunuzda endişeye kapılmamalı, kendinize dersler çıkarmalısınız.

Balık ve Yükselen Balık



Balık burçları kadar ilişkide sinir bozucu başka bir burç daha yoktur. Kayıtsız kalışları bu burçların en berbat özelliğidir. Bu kayıtsız, bu vurdumduymaz tavrınız sayesinde nice sevgilileri sosyopata, psikopata dönüşmüş olabilir.

Gelişen olaylar karşısında tepkileri genellikle “Ne oldu ki şimdi?” olacaktır ve bu karşıdakini genellikle sinir eder. Bakış açılarını değiştirmedikleri sürece hayata hep “Ne oldu?” penceresinden bakmaya devam ederler.



Haftanın tavsiyesi; şu sıralar eğitimler konusunda şevkiniz kırılmış olabilir. Fakat bu eğitimlerin sizin için önemini unutmamanız gerekmektedir. 

05/07/2015 16:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: burçlar
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.