Hayatta cesur musun?

ads ads ads ads
08/07/2014

ads
Hayatta cesur musun?

Mutsuzluklardan karanlıklardan çok korkarım.

Bu sebeple yanımda her kim varsa tutunurum ayrılmamacasına. En mutsuz zamanı kapsayan günlerimde bir şarkının sözüne sığınarak mutlu olduğum günleri şimdi eskiyi özler gibi özlerim. Hayat çok önemli sınavlardan geçiriyor bizi.

Herkesin çocukluğunda saklı bir nokta vardır ya, şunun farkına vardım ki gördüğüm güzel şeylerden söz etmekte mutluyum. Çirkin şeyler dikkatimi bile çekmiyor. Dikkatimi çekmedikleri için dile bile getirmem. Nelerdir dikkatimi çekmeyenler bir çiçeğin adı, hazmetmediğim bir sokak adı ve sevmediğim nefretli kişi adları. Şunu da çok iyi biliyorum ben nasıl sevmiyorsam beni de sevmeyen insanlar var unutamadığım.

Bazen hayatta çok ama çok cesur olmak gerekir.
Cesurlukla beraber büyük radikal kararlar almak gereken anlar olur. Şehrini, işini, aileni değiştirmek yâda eşini sevdiklerini geride bırakmak. Şimdi bir düşün koşulların hepsi seni kovalamış maddi manevi sosyal psikolojik koşullar. Tüm bunlara rağmen umutsuzluğa insan alışır yol alır. Bırakıp gider akıp duran hayatına. Ben bütün ayrılıkların tarihçesini yazmak istedim. Yeniden başlamak ve sil baştan yeniden yazmak. Gün bitince akşamı sulara bırakmaya yeltenince her şeye inat dünyayı güneşle doldurmak isterim.

 

08/07/2014 12:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: tolga turan
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.