Hayyam Garipoğlu gözaltına alındı

ads ads ads ads
26/11/2014

ads
Hayyam Garipoğlu gözaltına alındı

Münevver Karabulut cinayetinde Cem Garipoğlu'nun intiharının ardından bir flaş gelişme daha... Cem Garipoğlu'nun amcası, firari işadamı Hayyam Garipoğlu, Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alındı.

Aranan işadamı Hayyam Garipoğlu, Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, THY’nin tarifeli seferiyle 04.30’da Londra’dan İstanbul’a gelen işadamı Hayyam Garipoğlu, Atatürk Havalimanı’na iner inmez polisler tarafından gözaltına alındı. Garipoğlu önce adliyeye, ardında da cezaevine götürüldü. İşadamı Hayyam Garipoğlu’nun yeğeni, Münevver Karabulut cinayetinin faili Cem Garipoğlu geçtiğimiz günlerde cezaevinde intihar etmişti. Hayyam Garipoğlu da ’suçluyu kayırmak’ suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. 

26/11/2014 11:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hayyam Garipoğlu
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.