Hazar başrolü kaptı

ads ads ads ads
18/10/2017

ads
Hazar başrolü kaptı

Ülkemizin Türkiye ekranlarındaki gururu Hazar Ergüçlü Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan “Hayat Sırları” dizisinde baş kadın karakter “Seher”i canlandırıyor.

Most Production’un yapımcılığını üstlendiği “Hayat Sırları” isimli yeni dizi Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin başrolünde ise sürpriz isimler dikkat çekiyor. Baş kadın karakteri ülkemizin yetiştirdiği başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü’nün “Seher” adıyla canlandıracağı dizide baş erkek karakteri ise sevilen oyuncu Ekin Koç “Burak” adıyla canlandıracak.

Mahinur Ergun’un senaryosunu yazdığı Murat Can Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı dizide son olarak Hayat Şarkısı’nda izlediğimiz Ahmet Mümtaz Taylan da rol alacak.

Dizide bir yandan Burak ve Seher’in kalplere dokunan tutkulu ve gizemli aşkına ortak olurken diğer yandan Kuzgun ailesinin yaşadığı Hayat Apartmanı’nın ve Kuzgun mutfağının sevgi dolu hikayesine tanıklık edeceğiz. Hayat onları beklenmedik yerlerden vuracak, sessizce yaklaşan büyük tehlike her birinin canlarını acıtacak, sırların açığa çıkması, hayatlarını darmadağın edecek. İstanbul’un sakin semtlerinden birinde açtıkları esnaf lokantasıyla hayat mücadelesi veren Kuzgun ailesi yaşanan her şeye rağmen ayakta kalmaya çalışacak.

18/10/2017 10:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hazar ergüçlü
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.