Hazar Ergüçlü’den ‘PKK’ açıklaması!

ads ads ads ads
30/10/2017

ads
Hazar Ergüçlü’den ‘PKK’ açıklaması!

“Paylaştığı video ile PKK propagandası yapıyor” diye suçlanan Kıbrıslı Türk sanatçı Hazar Ergüçlü, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ergüçlü “Herhangi bir canlıya zarar veren kimseyi desteklemem.” dedi.

Oyuncu Hazar Ergüçlü, PKK belgeselini sosyal medyada yayımlayarak örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle savcı karşısına çıkmıştı. Ünlü oyuncu, savcılığın takipsizlik kararının ardından şu açıklamayı yaptı:

Sosyal medya hesaplarımı zaman zaman genç ve yetenekli insanları desteklemek amacı ile kullanıyorum. Bundan 2 yıl önce bir takipçimden gelen belgeseli de bu amaçla repost ettim, yaptığım yanlış içeriğine hakim olmadığım bu belgeseli sorgulamadan yayınlamaktı. Sonrasında gelen bir uyarı ile de bu içeriği hemen kaldırdım. İyi niyetle vermek istediğim desteğin bu yönde bir sonuca ulaşmasından büyük üzüntü duyduğumun bilinmesini isterim. Sevgisiz, şefkatsiz hiçbir şeyin içinde varolmadım, olmayacağım. Herhangi bir canlıya zarar veren hiç kimseyi, hiçbir örgütü vs desteklemem söz konusu bile olamaz elbette. Bu, takipsizlik kararıyla savcılık tarafından da onaylanmıştır. Dünyaya sevginin hükmedeceği günlerin umuduyla sadece işimi yapıyorum. Sevgiler.

30/10/2017 17:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hazar Ergüçlü
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.