Hiçbiri suçlamaları kabul etmedi

ads ads ads ads
25/05/2015

ads
Hiçbiri suçlamaları kabul etmedi

Havadis-Devrim DEMİR

Girne’ye bağlı Edremit köyünde önceki gece iki kişi arasında başlayan kavga kanlı sona erdi.

Edremit köyünde bulunan bir öğrenci yurdunda başlayan ve büyütülen kavga sonucu birbirlerini yaralayan öğrenciler, tespit edilerek soruşturma amaçlı gözaltına alındı. Muhammed Khair Hawarneh, Sad Zuhair Khmash, Omar Mouhtaj, Muhammed Abuk House, Akif. M.A. Hussein, İbrahim Samir E.Khayyat, Fırat Aytin, Mustafa Altındal, Semih Sağlam, Doğukan Albayrak, İbrahim Çağrı Şen, Hakan Sanat, Mehmet Korkut, Onur Başaran, Fırat Adatepe, Tolgfa Özdemir ve Mert Aydemir tutukluluk talebiyle, dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Yargıç Alev Ulunay huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında, zanlılar aleyhine başlatılan soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için 1 gün daha tutuklu kalmalarına emir verdi.

Zanlıların bugün yeniden Girne’de mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacaklar

Girne Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Süleyman Çelik mahkemede verdiği ifadesinde, Muhammed Khair Hawarneh, Sad Zuhair Khmash, Omar Mouhtaj, Muhammed Abuk House, Akif. M.A. Hussein, İbrahim Samir E.Khayyat, Fırat Aytin, Mustafa Altındal, Semih Sağlam, Doğukan Albayrak, İbrahim Çağrı Şen, Hakan Sanat, Mehmet Korkut, Onur Başaran, Fırat Adatepe, Tolgfa Özdemir ve Mert Aydemir’in önceki gün “Kanunsuz topluluk”, “Kavga ve rahatsızlık” ve “Tecavüzkar alet” taşıma suçlarından gözaltına alındıklarını anlattı.

Polis memuru Süleyman Çelik, Karmi Edremit köyünde bulunan öğrenci yurdunda aralarında başlayan sözlü tartışmayı büyüten zanlıların birbirlerine saldırarak yaraladıklarını anlattı. Soruşturmanın yeni başladığını ve ilk nazarda tespit edilen 17 kişinin tutuklandığını belirten Süleyman Çelik, aranan şahısların ve alınması gerek ifadelerin olduğunu söyledi.

Süleyman Çelik başlatılan soruşturmanın selameti açısından zanlıların 1 gün daha tutuklu kalmaları talebinde bulundu.

 

25/05/2015 10:15
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Edremit köyü, girne, üniversiteli kavgası, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.