Hilmicem'den "Turabi'nin yancısı" eleştirisine yanıt

ads ads ads ads
06/07/2015

ads
Hilmicem'den "Turabi'nin yancısı" eleştirisine yanıt

Survivor All Star'ın dikkat çeken yarışmacılarından Hilmicem, hem program boyunca kendisine getirilen "Turabi'nin yancısı" eleştirilerine hem de Begüm ile aşk yaşayıp yaşamadığına dair sorulara yanıt verdi. Hilmicem, "Para için kardeşin kardeşi sattığı bir dönemde Turabi benim dostum oldu" dedi.

Survivor All Star'ın aşk yaşadıkları iddia edilen 2 ismi Begüm ve Hilmicem haklarında çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydular.

Reyting rekorları kıran Survivor All Star finalinin ardından akıllara takılan sorulardan biri de Begüm ve Hilmicem arasındaki aşk iddialarıydı.

Hürriyet 'te konuşan Hilmicem bu iddialara son noktayı koydu.

Takım arkadaşları tarafınan 'Turabi'nin yancısı' olarak gösterilen Hilmicem bu konu hakkında şunları söyledi:

"Birbirimizle sadece fikir alışverişi yaptık. Hep onun arkasındayım. Ben hep kalbimin sesini dinledim. Para için kardeşin kardeşi sattığı bir dönemde Turabi benim dostum oldu. Ben efendiyim diye benim arkadaşım da efendi olacak demek değil. O sivri bir adam ama önemli olan güven duygusu."

Hilmicem, Begüm ile aralarında çıkan aşk dedikodularına da net bir dille cevap verdi: "Asla öyle bir şey yok. Onu kardeşim gibi görüyordum." 

06/07/2015 17:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: turabi, hilmicem, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.