Hoffman mirasını ona bıraktı

ads ads ads ads
22/07/2014

ads
Hoffman mirasını ona bıraktı

Geçtiğimiz Şubat ayında, yaşadığı bir apartman dairesinde aldığı aşırı dozda uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybeden Oscar ödüllü aktör Philip Seymour Hoffman, tüm mirasını çocukları yerine eşine bırakmayı tercih etti.

“ÇOCUKLARIM ŞIMARTILMASIN”

46 yaşındaki ünlü aktörün ölmeden önce kaleme aldığı vasiyeti avukatları tarafından açıklandı. Hoffman'ın vasiyetinde "Mirasımı çocuklarım hazır parayla hayat mücadelesini bırakıp şımartılmasın diye eşime bırakıyorum" notunu bıraktığı duyuruldu.

“ÇOCUKLARINA PARA AKTARAMAYACAK”

Philip Seymour Hoffman'ın mirasının yaklaşık 35 milyon dolar olduğu belirtiliyor. Kendisinden üç çocuk sahibi olan hayat arkadaşı Mimi O'Donnel'in bu mirastan bir kısmını çocuklarının sadece eğitimi için kullanacağı ve vasiyet gereği kendilerine para aktarmayacağı öğrenildi.

2005 yılında Capote adlı filmle en iyi aktör Oscar’ını alan ve Altın Küre'de en iyi performans ödülünün sahibi olan Hoffman geçtiğimiz yıl eroin bağımlılığı nedeniyle özel bir klinikte tedavi görmüştü. 1989 yılında New York Üniversitesi "Tisch School of Arts"ın Drama bölümünden mezun olan Philip Seymour Hoffman Hollywood'un entelektüel aktörlerinden biri olarak gösteriliyordu. 

22/07/2014 14:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Philip Seymour Hoffman
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.