Hollanda'dan Sneijder iddiası!

ads ads ads ads
12/02/2016

ads
Hollanda'dan Sneijder iddiası!

Galatasaray'da son günlerin en çok konuşulan ismi Wesley Sneijder... Burak Yılmaz'ın Guoan Beijing ile anlaşmasının ardından, yıldız futbolcunun da rotasının Uzakdoğu ülkesi olup olmayacağı merak konusu oldu.

Her kafadan farklı bir sesin çıktığı 30 yaşındaki futbolcunun durumuyla ilgili, son olarak ülkesinden yeni bir iddia geldi. Buna göre rekor kırdığı 50 milyon euroluk Alex Teixeira transferinin yanı sıra Chelsea'den Ramires ve Jo gibi isimleri de kadrosuna katan Jiangsu Suning ekibinin Wesley Sneijder'i kadrosuna katmak istediği bildirildi.

Grazia internet sitesindeki haberde şu ifadeler kullanıldı: "Öyle görünüyor ki Sneijder ailesi tekrar bavulları toplayabilir ve yola koyulabilir. Çinli başkan futbolu seviyor ve milyonluk transferleri cazip hale getiriyor. Wesley'in Çin'e olası bir transferi umulmadık bir şey değil".

Sarı-kırmızılı futbolcunun Uzakdoğu ülkesinde faaliyet gösteren bir şirketi olduğuna dikkat çekildi. Yıldız futbolcunun kurucusu olduğu ve Hollandalı teknik adamların Çinli hocaları eğittiği Sport 8 isimli şirkete dikkat çekilerek, "Eğer Sneijder teklife olumlu yanıt verir ve bu işe girerse Nanjing kentinde oynayacak. Ancak şu an kesinleşmiş bir şey yok" denildi.

Wesley Sneijder, Jianxiang Huang ve Qiang Bai olmak üzere üç kişi tarafından kurulan ve Çin'de faaliyet gösteren uluslararası şirketin tanıtım lansmanına Galatasaraylı futbolcu İstanbul'dan telekonferans yöntemiyle katılmış, ayrıca şirketin tanıtım afişlerinde de boy göstermişti.

SNEIJDER'DEN YENİ YIL MESAJI!

Çinlilerin hedefinde olan hakkındaki transfer iddiaları bitmek bilmeyen yıldız futbolcu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği Çin paylaşımıyla gündeme gelmişti. Sneijder,"Oğlum, karım ve ben, Çin'in yeni yılını kutlarız" ifadelerine başvurmuştu. (Milliyet) 

12/02/2016 11:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Sneijder, Galatasaray, Çin, Nanjing
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.