Hooijdonk: "Türkler çok kaliteli ama..."

ads ads ads ads
09/10/2015

ads
Hooijdonk: "Türkler çok kaliteli ama..."



Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve A Milli Takımımız'da da görev alan Pierre van Hooijdonk, son dönemdeki Türkiye ile Hollanda arasındaki polemiğe ilişkin yorumlar yaptı.


Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind'e son dönemde çok fazla eleştiri yapıldığını ve sonuçların da iyi olmadığını belirten Hooijdonk, kendisi de bir eleştiri getirerek; "Milli Takıma Ajax gözlüğüyle bakıyor." yorumunu yaptı.



Hooijdonk; "Hollanda Futbol Federasyonu, çok fazla şey yapıyor. Blind ise sürekli konuşuyor ve diğer yandan bu durum sadece sıkıntı yaratıyor. Blind için de kolay bir durum olmadığını kabul ediyorum, medya baskısı sürekli üzerinde" dedi.



"HOLLANDA'NIN 6 PUAN ALACAĞINI SÖYLEYEMEM"



Hollandalı futbol adamı, önlerindeki iki maçla ilgili olarak; "2 maç kala 6 puan alacağımızı söyleniyor ama ortada böyle bir gerçek yok, ben 6 puan alırız diyemem. Sadece umut ediliyor" ifadelerini kullandı.



"TÜRKLER ÇOK KALİTELİ AMA..."




Pierre van Hooijdonk, Milli Takımımızla ilgili de; "Çek Cumhuriyeti, oynaması oldukça zorlu bir takım. Diğer yandan, Türkiye'nin 4 puana ihtiyaçlar var. Türk oyuncular çok kaliteli ama sakin kalamıyorlar" diyerek sözlerini noktaladı.



(Sporx)

 

09/10/2015 10:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hooijdonk
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.