Hoşlandığı erkek reddedince...

ads ads ads ads
19/01/2015

ads
Hoşlandığı erkek reddedince...

Kayseri’de üniversite öğrencisi olan Tuğçe Arslan, hoşlandığı erkeğin kendisini kilosu yüzünden reddetmesinin ardından 5 ayda 127 kilodan 85 kiloya düştü.

Kayseri’de Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nda, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi Tuğçe Arslan, 5 ay önce 127 kiloydu. Arslan, o dönemde hoşlandığı bir erkek olduğunu ve kendisini fazla kilosu yüzünden reddettiğini söyledi. Reddedildikten sonra hırs yaptığını ifade eden Tuğçe Arslan, 5 ayda 42 kilo vererek, 85 kiloya kadar düştü. Daha önce boksla ilgilendiğini söyleyen Arslan, fazla kiloları yüzünden spordan uzaklaştığını belirterek, kiloları sebebiyle sosyal yaşamında bir çok alanda sıkıntı yaşadığını ifade etti. Arslan, "Erciyes Üniversitesi Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi bölümünde okuyorum. Adanalıyım aynı zamanda boksörüm. Kilo vermeye karar verince boksu bıraktım. Çocukluktan kiloluyum. 127 kiloydum şu an 85 kiloya düştüm. 5 ay içerisinde 42 kilo verdim. Vermeye de devam ediyorum. İdeal kiloma ulaşmama 10-15 kilo kaldı” diye konuştu.

Zayıflayınca geri aradı



85 kiloya düştükten sonra, kendisini reddeden erkeğin telefonla aradığını söyleyen Arslan, fakültesi farklı olduğu halde kendisinden ders notu bulmasını istediğini ifade etti. Arslan, “Birinden hoşlanmaya başladım karşı taraftan reddedildim. Karşı taraf bunun sebebinin kilom olduğunu belli etmedi ama insan anlıyor kadınız neticede. Kilom yüzünden olduğunu anladım bu da benim çıkış noktam oldu. Kilom yüzünden reddedildim başka bir alternatifi olamaz. Kendi kendime hırs ettim 4 ayda 127 kilodan 85 kiloya düştüm. Kilo verdikten sonra hoşlandığım çocuk beni aradı. Aynı bölümde olmadığımız halde ders notu istemeyi bahane ederek aramıştı” şeklinde konuştu.

Arkadaşları bile inanmıyor



56 bedenden 42 bedene kadar düştüğünü belirten Arslan, ”Kilolu halimdeki kıyafetlerimin içine 2 kişi olarak girebilirim neredeyse. Zaman içerisinde daha fit olup 60 kiloya düşmeyi hedefliyorum. İlk ay 15 kilo, 2. ay 7 kilo vererek bu durum böyle devam etti. Son 1 aydır kilo veremiyorum vücudum artık 'dur' dedi. Kiloluyken büyük bir dalga konusu oluyorsunuz şu an arkadaşlarım kilo verdiğime inanamıyor şaşırıyorlar. Bu halime şükrediyorum bu durum çok hoşuma gidiyor” dedi. 

19/01/2015 15:46
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber
MANŞETLER

HK SAĞLIK

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.