Hz. Ömer Türbesi Soyuldu!

ads ads ads ads
14/09/2014
HK

ads
Hz. Ömer Türbesi Soyuldu!

Kimliği belirsiz maskeli bir kişi dün gece yarısı dini açıdan önemli bir yere sahip olan Hz. Ömer Türbesi’ni soydu

Kıbrıs'ta önemli dini ziyaret yeri olan Hz. Ömer Türbesi, dün gece yarısı kimliği belirsiz maskeli bir şahıs tarafından soyuldu. Kimliği belirsiz şahsın türbenin ön kapısını kırarak içeri girdiği ve bağış kutusunu çaldığı öğrenildi. Bağış kutusunda 12 bin TL olduğu öğrenilirken, polisin türbeyi soyan şahsın peşine düştüğü belirtildi.

MASKESİNİ TAKTI, TÜRBEYİ SOYDU

Girne- Çatalköy bölgesinde deniz kıyısında bulunan ve birçok kişi tarafından ziyaret edilen tarihi Hz.Ömer Türbesi dün gece yarısı kimliği belirsiz bir şahıs tarafından soyuldu. Maskeli olduğu belirlenen şahsın, türbenin öne kapısını kırdığı, içeri girdiği ve bağış kutusunu alarak kaçtığı belirtildi. Kimliği meçhul maskeli şahsın çaldığı bağış kutusunda 12 bin TL olduğu öğrenildi.

BİLEN BİRİ YAPTI İDDİASI

Deniz kenarında ıssız bir yerde bulunan türbenin soyulduğunu dün ziyarete giden vatandaşlar ihbar etti. Türbenin ön kapısının kırık olduğunu gören vatandaşlar polisi arayarak durumu bildirdi. Türbenin soyulduğu ihbarını alan Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, dün sabah saatlerinde olay yerinde inceleme yaptı.Olayla ilgili soruşturma başlatan polis hırsızın peşine düştü. Öte yandan hırsızın türbede para olduğunu bilen bir kişi olabileceği öne sürüldü.

Kaynak: Star Kıbrıs - Suna Erden 

14/09/2014 10:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hz. Ömer Türbesi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.