Ibrahimovic'in unutulmaz sözleri

ads ads ads ads
21/10/2016

ads
Ibrahimovic'in unutulmaz sözleri

Manchester United'ın yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimovic'in unutulmayan açıklamaları...

Ibrahimovic, SFR Sport'la yaptığı son röportajda "PSG'ye dair en çok neyi özlüyorsun?" sorusuna, "Son maaşımı" yanıtını vermişti.

Manchester derbisi öncesi Zlatan Ibrahimovic, Manchester City'nin kalecisi Claudio Bravo'ya antrenman kıyafetleri gönderdi ve mesaj olarak "Cumartesi için buna ihtiyacın olacak" yazdı.

“Pogba transferinin takım için çok pahalı olacağını düşünenleri anlamıyorum. Manchester United sırf benim forma satışımdan elde edeceği gelirle Paul Pogba’yı transfer edebilir”

"30 kupa kazandım ve daha da fazlasını istiyorum. Buraya vakit öldürmeye değil, kazanmaya geldim."

Egosu her daim zirvede olan Zlatan, "Ben şarap gibiyim. Yıllandıkça güzelleşiyorum" diyerek ilginç bir açıklamaya daha imza attı.

“Ben Manchester’a kral ya da prens olmak için değil, tanrı olmaya geldim”

“İsveç benim” diyen İbra, “Rosengard’dan gelip İsveç’i fethettim, kendi ülkem haline getirdim” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu, bir Fransız gazetecinin ''Fransa'da kariyerinin sonuna geldiğin düşünülüyor'' yorumu üzerine, ''İsveç ve Fransa dünyada benim sayemde isim yaptı, dünya haritasında benim sayemde yer edindi'' diye konuştu.

Kendisini kasıtlı sakatladığını söyleyen Van der Vaart'a "Eğer yalan söylemeye devam edersen iki bacağını birden kırarım. Üstelik bu kez kasıtlı."

Fransa'daki Grevin Müzesi'nde balmumu heykeli yapılan Ibrahimovic: "Eyfel Kulesi'nin yerine de bir Ibrahimovic heykeli yapılabilir" ifadelerini kullandı.

21/10/2016 11:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ibrahimovic, Manchester United, Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.