İki Tekerleğe Saygı

ads ads ads ads
28/09/2015

ads
İki Tekerleğe Saygı

Ülke Genelinden Çok Sayıda Motorsiklet Kulüpleri Ve Motorsiklete Sevdalılar Gazimağusa Laguna Bölgesinde ‘ İki Tekerliğe Saygı,Farkındalık’ Etkinliği Adı Altında Renkli Bir Etkinlik Düzenledi.



Etkinliğe Yaklaşık 5 Yüz Motor Tutkunu Katılarak,Motor Sürücülerine Saygı Gösterilmesine Dikkat Çekildi.

Canlı müzik performansı ve çeşitli eğlence gösterisinin yanısıra etkinlikte motor tanıtımları da yapıldı.

Gazimağusa Laguna bölgesinde motorsiklet sürücülerine saygı gösterilmesi amaçlanarak ‘ İki Tekerleğe Saygı,Farkındalık’ Etkinliği Gerçekleştirildi.



Northerland sponsorluğunda yapılan ve yaklaşık 5 yüz motor sevdalısının katıldığı etkinlikte ülke genelinden motorsiklet kulüpleri ve motora gönül verenler katıldı.Etkinlikte konuşan Honda Motorsiklet eğitmeni Özün Etkin,iki tekere saygı için bir araya geldiklerini ve bu yönde seslerini duyurma kararlılığında olduklarını belirterek,motorcuyu ancak yine motorcunun koruyabileceğni bu nedenle de trafik kurallaına uyulmasının şart olduğunu kaydetti.



Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Mehmet Avcı da,ülkede motorlu sayısının her geçen gün artmakta olduğuna dikkati çekerek,bu yönde standartların gözden geçirilmesi gerektiğini söyedi. Avcı motor sürmenin riskli olduğunu bunun için doğru ve bilinçli davranmak gerektiğini belirterek,bunun yanında araç sürücülerinin doğru eğitim alması önemli olduğunu ayrıca altyapıya da gereken önemin verilmesi gerektiğini belirtti.



Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de konuşmasında,etkinliği düzenleyenleri kutladı ve trafik kazalarında yaşanan can kayıplarının büyük acı olduğunu anımsatarak bu tür etkinliklerin farkındalık yaratıp gereken mesajı vermesi dileğinde bulundu.Arter bu hususta belediyelere de büyük görevler düşmekte olduğunu dile getirerek,bölgede teknik konularda gerekenin yapılıp,şehrin düzenlenmesi çalışmalarının devam etmekte olduğunu kaydetti.



Etkinlikte daha sonra Trafik Kazalarını önleme derneği başkanı Avcı ve Belediye Başkanı Artere teşekkür plaketi sunuldu. 

Haber ve Fotoğraflar: Medya Haber Ajansı

28/09/2015 11:40
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.