İkizi olsa bu kadar benzemez!

ads ads ads ads
01/09/2015

ads
İkizi olsa bu kadar benzemez!

Aralarında 10 yaş fark olan birbirine yabancı iki insan olsalar da bu iki kadın birbirlerine ikiz kardeşler kadar çok benziyor.

Amerika’nın Teksas eyaletinde yaşayan Jennifer(33) ve North Carolina’da yaşayan Ambra(23) birbirleriyle ilk olarak tanıştıklarında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Aralarındaki benzerlik ikizlerde rastlanan türdendi. Jennifer’ın “Twin Strangers” sitesine kaydolmasından 5 dakika sonra birbirine ulaşan ikili bir araya gelip özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

AYNADAKİNİ KENDİ SANDI!

Twin Strangers sitesi üyelerine dünyanın dört bir yanından kendilerine benzeyen insanları bulma şansını sunuyor. Aynı yüzü taşıdıklarını söyleyen Jennifer ve Ambra tanışmalarının unutulmaz bir deneyim olduğunu ekliyor. Fotoğraf çekiminden önce aynada Ambra’nın yansımasını gören Jennifer yansımanın bir an kendine ait olduğunu fakat sonradan o açıdan kendisini görmesinin imkânsız olduğunu farkettiğini söylüyor.

ANNESİ DE ŞAŞIRDI...

Daily Mail’in haberine göre Jennifer’ın annesi Karen ve nişanlısı Travis de bu benzerliğe inanamayarak durumu garip ve ürkütücü olarak nitelemiş. Youtube üzerinden paylaşılan görüntülerde Jennifer’ın annesi Karen’ın her iki kadına da bakıp Ambra’ya “Sende benim kızımsın” dedikten sonra sarıldığı görülüyor. “Aynı kızım gibi görünüyorsun. Gülüşleriniz bile aynı. Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? ” diyen anne şaşkınlığını gizleyemiyor.

Görünüşleri dışında pek çok ortak noktaları olan Jennifer ve Ambra 10 yıl arayla doğmuş olmalarına rağmen doğum günlerinin tarihleri iki gün arayla.

Her ne kadar farklı şekillerde yetişmiş olsalar da bilime, atlara ve çocuklara kitap okumaya olan sevgilerinin ortak olduğunu belirten iki kadın gelecekte de arkadaşlıklarına devam etmeyi istiyor.

 

01/09/2015 13:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: 10 yaş fark, 2015, benzerlik, Daily Mail, ikiz, İkizler, Twin Strangers, yeni
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.