Lütfiye Özipek KKTC'ye döndü

“O Ses Türkiye”nin ilk kadın şampiyonu olarak ülkemizi gururlandıran Lütfiye Özipek dün gece adaya dönerek havaalanında çiçeklerle karşılandı.

ads ads ads ads
06/02/2018

ads
Lütfiye Özipek KKTC'ye döndü

“O Ses Türkiye”de geçtiğimiz akşam yaşanan final heyecanında ilk kadın şampiyon olmayı başararak ülkemizi gururlandıran Lütfiye Özipek dün gece adamıza döndü. Havaalanında büyük bir kalabalığın çiçeklerle karşıladığı Özipek için alkış tufanı koptu.

Gökhan'ın takımından finale kalan Özipek “O Ses Türkiye”de birinci olan ilk kadın olarak sadece ülkemizi gururlandırmakla kalmadı, Türkiye’nin de takdirini kazandı. Şampiyonluk derecesiyle birlikte Toyota C-HR Hybrid marka arabanın da sahibi olan Özipek’in albüm çalışmasının hazırlıkları da devam ediyor.

O Ses Türkiye geçen yılın birincisi Hadise'nin takımından Dodan Özer olmuştu. O Ses Türkiye yarışmasının önceki şampiyonları ise Emre Sertkaya, Hasan Doğru, Elnur Hüseynov, Oğuz Berkay Fidan ve Mustafa Bozkurt'du.

Lütfiye Özipek kimdir? 

Lütfiye Özipek, 1990 yılında Lefkoşa’da dünyaya gelmiştir. Müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başlayan Özipek, o günden beri serüvenine devam ediyor.

Özipek, lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamlamasının ardından, önce University Of Nicosia’da caz eğitimi, ardından İngiltere’de Pop Müzik ve Söz Yazarlığı Eğitimi alarak 2013’te mezun oldu.

Kıbrıs’ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Özipek, Türkiye’de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor.

Özipek, Kıbrıs’ta verdiği çeşitli konserlerin yanı sıra vokal koçluğu yaparak, ülkede genç müzisyenlerin yetişmesine de yardımcı oluyor.

Fotoğraflar: Fuat Şanlıer - HAVADİS

06/02/2018 11:12
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Lütfiye Özipek, o ses türkiye,
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.