İngilizce öğrenmek isteyenlere müjdeli haber

ads ads ads ads
25/06/2015

ads
İngilizce öğrenmek isteyenlere müjdeli haber

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İngiltere’de bulunan GAÜ Canterbury İngilizce Hazırlık Okulu’nda Temmuz ayına özel 7 haftalık İngilizce dil kursu düzenliyor.

“Modern gençlik ve İngiliz kültür mirası bir arada” sloganıyla düzenlenen kursta, hem İngiliz dili öğrenme, hem de İngiltere’de sosyal aktiviteler ve şehir turlarından oluşan bir program sunuluyor.

Tüm programın 450 Sterlin olarak açıklandığı dil kursu GAU Canterbury’de gerçekleşiyor.

İngiltere’de dil kursu programında “İngiltere’de yaşayarak dil öğrenin” prensibiyle hem dil öğrenme, hem unutulmaz bir seyahat ve tatil olanağı sunuluyor.

Kampanyanın en önemli özelliklerinden birinin de üniversite evlerinde konaklama olanağı tanınması.

Konuyla ilgili ayrıntılara www.gauc.org.uk adresinden ulaşılabiliyor.

Canterbury’nin özellikleri

Canterbury, zengin bir geçmişe sahip, gelişen, genç bir üniversite şehri. Şehir, mükemmel bir konuma sahip olup Londra’ya sadece 90 dakikalık uzaklıkta bulunuyor ve tren-otobüs ağı Canterbury’den Londra’ya ulaşımı konforlu ve rahat kılıyor.

Canterbury’nin etrafında, istiridyesi ile ünlü Whitsable, muhteşem Dover Kalesi ile ünlü Dover ve Charles Dickens’in en ünlü romanlarını yazdığı Broadstaris gibi bir çok ilginç sahil beldeleri bulunmaktadır. Şehir, Üniversitemizin konaklama yerlerine yürüme mesafesinde bulunan café, restoran ve barlarla akşamları daha canlı bir hale bürünmektedir.

Tarihi M.S. 597 yılına kadar uzanan ünlü Canterbury Katedrali’ne de ev sahipliği yapan Canterbury’de öğrenciler; mücevher gibi işlenmiş vitray pencereleri, çarpıcı mimarisi ve yüzyıllarca korunmuş bu müthiş esere tanıklık edecekler. Canterbury, öğrenci adaylarının, modern bir gençlik kültürü ile geleneksel İngiliz mirasını bir arada deneyimleyebileceği bir dokuya sahip nadide şehirlerden biridir.

 

25/06/2015 15:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Girne Amerikan Üniversitesi
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.