İngiltere'de eğitim hayalinizi SI-UK Cyprus ile gerçekleştirin

ads ads ads ads
11/10/2017

ads
İngiltere'de eğitim hayalinizi SI-UK Cyprus ile gerçekleştirin

Eğitimini İngiltere’de sürdürmek isteyenlere müjde! İngiltere’de eğitim almak için İNGİLTERE ÜNİVERSİTELERİ RESMİ BAŞVURU MERKEZİ ve RESMİ TEMSİLCİSİ olan SI-UK’ un Kıbrıs Şubesi Lefkoşa’da açıldı. 

RESMİ UCAS MERKEZİ olan SI-UK Cyprus, dünyanın birçok bölgesinde bulunan donanımlı ekip ile birlikte çalışarak İngiltere’de eğitim görmek isteyen gençler için ÜCRETSİZ başvuru desteği sağlıyor.

İLETİŞİM: 0548 853 5888 - 0392 223 8965 | Email: [email protected] | Facebook: https://www.facebook.com/siukcyprus/

SI-UK Cyprus ile güvenilir üniversite partnerleri ve eğitimli danışmanların rehberliğinde zor ya da imkansız gibi görünen üniversitelere, TIP eğitimi, Oxbridge (Oxford, Cambridge, UCL, LSE, Imperial College, ve benzeri) ve Russell Grubu (ilk 24 üniversiteye) dahil, yatılı okul ve kolejlere, dil okullarına ve özel İşletme Master (MBA) bağlantılarıyla da birçok önemli başvuruyu giriş aşamaları artık dert olmadan yapabileceksiniz.

İngiltere üniversitelerine giriş için gereken en önemli sınav olan IELTS sınavı için SI-UK Cyprus merkezine uğramanız yeterli. Size özel full IELTS TESTİ için deneme sınavı ve seviye tespit tamamen ÜCRETSİZ olarak SI-UK Cyprus Merkezinde!

Özellikle IELTS konusunda iddialı olan SI-UK Cyprus, IELTS sınavı için gereken en güncel ve en etkili materyal ve teknikleri Londra Merkezindeki uzman IELTS kadrosundan alıyor.

Profesyonel IELTS ekibiyle yüksek skorlar tutturmanızı sağlayacak SI-UK, kişiye özel ve esnek ders saatleriyle IELTS skorunda başarıyı kat kat arttırıyor. Teke tek konuşma (speaking) takviyesini ana dili İngilizce olan uzmandan alarak düzenli deneme sınavları ve gerekli tüm becerileri yoğun programla tamamlıyorsunuz. SI-UK Cyprus, IELTS sınavına hazırlanmanızda kilit rol oynuyor.

Premium Hizmetleri ile öğrenciye vakit kazandıran SI-UK Cyprus, tüm zor işleri üstlenerek İngiltere üniversitelerinden birini size GARANTİ ediyor.

Üstelik başvuru sırasındaki tüm dosyalama, başvuru takibi, düzeltme, PERSONAL STATEMENT desteği de SI-UK uzman takımı tarafından yapılıyor.

Dünya çapında hizmet veren SI-UK, Kıbrıs şubesi ile hayalinizdeki eğitimin kapılarını sizin için aralıyor.

Disiplinli bir çalışma programına sahip olan SI-UK her yıl 400’den fazla üniversite temsilcisi ve akademisyen tarafından ziyaret ediliyor. Yılda 150 Üniversite ve eğitim fuarını dünyanın her yerinde gerçekleştiren SI-UK artık Kıbrıs’ta.

Tüm öğrencilerin İngiltere’de bulunan üniversitelerde eğitim almasını sağlayan SI-UK’da uzman ve güvenilir ekiple size özel bir çalışma programı sunularak belirlediğiniz üniversite, kolej veya dil okulu hedefine kolayca ulaşmanızı sağlanıyor.

AYRICA 22 farklı lokasyonda yurtları olan SI-UK öğrencilerimize özel yurt ve vize hizmeti de sunuyor.

7-24 danışmanlık hizmeti ve iletişim desteği sunan SI_UK, canlı sohbet (chat), email, whatsapp ve tüm sosyal medya portalları ile sürekli iletişimde olacaksınız.

İlgili bölümün seçilmesinde resmi ve bilimsel sıralamalar incelenerek Londra’daki merkez ile iletişim halinde öğrencinin profiline en uygun üniversite ve bölüm seçilmektedir

SI-UK Cyprus, Profesyonel Meslek-Kariyer testi ile meslek seçimini netleştirmek isteyenlere özel test imkânı da sunuyor.  

Dünya çapında 17 ofisle her yıl 32 binden fazla öğrenciye İngiltere Üniversite başvurularında danışmanlık vererek başarılı bir şekilde üniversiteye yerleştiren SI-UK, Kıbrıs’taki danışmanlık hizmetine başlamıştır

İLETİŞİM: 0548 853 5888 / 0392 223 8965 | Email: [email protected] | Facebook: https://www.facebook.com/siukcyprus/

11/10/2017 08:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ingiltere, eğitim, üniversite, başvuru merkezi, si-uk cyprus, mert ataner
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.