İngiltere’de patlama

İngiltere'nin Leicester şehrinde bulunan bir binada, büyük bir patlama meydana geldiği bildirildi. Patlamada 4 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 4 kişinin tedavisine hastanede devam ediliyor.

ads ads ads ads
26/02/2018

ads
İngiltere’de patlama

İngiltere'nin Leicester kentinde bir binada meydana gelen şiddetli patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Çevrede panik ve endişe yaratan patlamada, binada ve yakınında maddi hasar meydana gelirken, polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Türklerin de yoğun olarak yaşadığı Leicester kentinde Hinckley Road'da bulunan bir binada yerel saatle 19.00'da patlama meydana geldi. Leicester polis yetkililerinin açıklamalarına göre, patlamanın ardından binada yangın çıktı ve çok sayıda acil yardım ekibi olay yerine sevk edildi.

Leicestershire polisi bu sabah yaptığı açıklamada, patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 4 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Patlama sonrası binada ve çevresinde maddi hasar da meydana geldi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine çıkan Carlisle ve Hinckley caddelerinin bir kısmı güvenlik önlemleri kapsamında polis kordonuna alınarak, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. 

Leicester Batı Bölgesi Milletvekili Liz Kendall, patlamanın hemen ardından Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Korkunç bir olay. Polis ile temas halindeyim. Acil yardım ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor" demişti.

Olayın gerçekleştiği yerin yakınında oturan görgü tanığı Kat Pattinson da, "Büyük bir patlama oldu. Çevredeki evler sallandı. Eğer yangın olmasaydı bunun bir deprem olduğunu düşünürdüm. Buna inanamadım" dedi.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, patlamanın neden kaynaklandığı konusunda ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

26/02/2018 09:33
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: İngiltere, patlama
MANŞETLER

HK İNGİLTERE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.