İngiltere’deki Kıbrıslı Türk işadamları buluşuyor

ads ads ads ads
02/09/2015

ads
İngiltere’deki Kıbrıslı Türk işadamları buluşuyor

İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası’na bağlı işadamları 30 Eylül 2015’te Grand Palace’da düzenlenecek kokteylde bir araya geliyor.

İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası (CTCC) Yönetim Kurulu, İngiltere’deki işadamlarını bir araya getirmek için kokteyl düzenliyor. Kokteyl, 30 Eylül 2015 tarihinde saat 19.30’da Grand Palace 242 High Road, London N22 8J adresinde gerçekleştiriliyor.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Dr. Muhammet Yaşarata ve Yönetim Kurulu üyeleri; Vatan Catering Direktörü Tuncel Nalbantoğlu, The Eden Valley Direktörü Ahmet Durmuş, Alton & Co Direktörü Altan Kemal, UKAY Catering Direktörü Işık Vedat, Coversure Sigorta Şirketi Direktörü Mehmet Mimoğlu, NYO Muhasebe Şirketi Direktörü Niyazi Öztoprak, Kazan Restorant Direktörü Levent Hassan, Oxford Brookes Üniversitesi Strateji ve Girişimcilik Profesörü Levent Altınay ve Bowling & Co, Solicitors Direktörü Aliosman Halil’in, İngiltere’de iş hayatında bulunan iş insanlarını davet ettiği kokteylde, Ticaret Odasının önümüzdeki yıllarda faaliyetleri ve ileriye dönük yeni projeleriyle ilgili bilgi verecekleri belirtildi

Yeni web sayfası tanıtılacak

İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası’ndan verilen bilgide, düzenlenecek gecede İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın yayınlayacağı yeni web sayfasının da tanıtımının yapılacağı belirtildi. www.ctccuk.com adresinde Ticaret Odasına bağlı tüm üyelerin detaylarının yer alacağı, tüm üyelerin, şirketlerinin ürünleri ve servislerini detaylı olarak yine bu sayfa üzerinden tanıtım ve sunum yapma imkanı bulacağı kaydedildi.

Öte yandan Yönetim Kurulu’nun, aynı sayfa üzerinden Ticaret Odası üyelerine, önümüzdeki yılda, Ticaret Odasının sunacağı faydaları ve yararlanabilecekleri alanları anlatacağı ifade edildi.



“İngiltere’deki iş adamlarının sürekli bir araya gelmesi önemli”

İngiltere Ticaret Odası Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, İngiltere’de yatırım yapan, büyük ve küçük tüm işletmeleri bir araya getirmenin en büyük hedefleri olduğunu açıkladı.

İngiltere’de yaşayan işadamlarını sürekli bir araya getirmenin önemine değinen Ticaret Odası Yönetim Kurulu, işadamlarını ne kadar sıklıkla bir araya getirip fikir alışverişinde bulunmaları sağlanırsa, gelecek yıllarda birlikte çok daha iyi ve başarılı işler yapabilmelerinin yolu açılacağını belirtti. Aynı zamanda, yatırım hayatına girmek isteyen girişimcilere, sermaye ve bilgi sağlamak konusunda maddi manevi destekte bulunulmasının, devamlı olarak işadamlarının bir araya gelip Networking yapmasıyla gerçekleşebileceğine dikkat çekildi.

Kokteyl Programı



Açılış Konuşması:İngiltere Ticaret Odası Başkanı Dr Muhammet Yasarata’nın konuşması

İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası Websitesi Tanıtımı ve Ticaret Odasının Önemi

Konuk İş Adamlar’ının Network Toplantısı



Katılım için Mobile Mehmet Mimoğlu 07946 318888 veya Aliosman Halil 07983 706744 veya

e-mail [email protected] adresinden bize 23 Eylül 2015 tarihine kadar ulaşarak yerinizi ayırtabilirsiniz.



Kokteyl katılımı yer ayırtma şartı ile ücretsizdir.

 

02/09/2015 19:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ingiltere, haber, kıbrıs, iş adamı
MANŞETLER

HK İNGİLTERE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.