İnönü’de korkutan kaza

ads ads ads ads
26/05/2015

ads
İnönü’de korkutan kaza

Ehliyet sınavına hazırlanan Elif Türk, sürüş dersinde önündeki araca çarpıp direksiyon hakimiyetini kaybedince hem kendi hem de hocası Mahmur İlerici yaralandı

Gazimağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde İnönü Kavşağı yakınlarında dün öğleden sonra meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Görenleri hayretler içerisinde bırakan kaza, ehliyet sınavına katılmak için sürüş dersi alan 49 yaşındaki Elif Türk isimli kadının yönetimindeki aracın direksiyon hakimiyetinin kaybedilerek tarlaya uçması sonucu gerçekleşti.

Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 14.30 sıralarında İnönü Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Şoför okuluna ait GE 237 plakalı aracı kullanan Elif Türk isimli bayan sürücü Lefkoşa-Gazimağusa istikametinde seyrettiği esnada dikkatsizliği sonucu önünde seyretmekte olan askeri araca arka kısmından çarparak direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yolun solundan çıkarak devrildi ve tavanı üzerinde durdu.

Sürüş dersi alan 49 yaşındaki Elif Türk ile eğitmeni 56 yaşındaki Mahmut ilerici yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

Kaynak: Diyalog - Hüseyin Çiçek

26/05/2015 16:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.