Instagram'ı Geçti

ads ads ads ads
27/11/2014

ads
Instagram'ı Geçti

Tumblr, büyüme hızı hususunda Instagram'ı geride bırakmayı başardı.

Günümüz sosyal ağlarının büyüme hızları gerçekten inanılması çok güç seviyelerde. Görünüşe göre bu durum artarak devam edecek. Şayet bu durum Facebook, Twitter gibi çok büyük sosyal ağlar için geçerli değil tabii ki. Zira bu sosyal ağları kullanmaya başlayan kişilerin sayısı oldukça çok ve artık sosyal ağların büyüme hızları da haliyle oldukça yavaş.



Diğer taraftan Instagram, Tumblr, Pinterest gibi daha yeni olan sosyal uygulamaların büyüme hızları ise çok fazla daha çok . Bu mevzuda yeni yayınlanan istatistikler ise oldukça ilgi çekici.



TechCrunch'ın yaptığı habere göre, büyüme hızı hususunda Instagram, Tumblr ve Pinterest gibi ağların gerisinde kalmış. Bu son ayın istatistiklerini içeren tablo;



Ayrıca son 6 ayın büyüme oranlarına baktığımızda ise bu alanda ise Snapchat'in liderliği gözüküyor. Son 6 ayın en çok fazla büyüyen sosyal ağlarında ilk üçün diğer iki ismi ise Facebook Messenger ve Instagram.



Öte yandan Tumblr kullanıcılarının aktiflik durumları da gözden kaçmıyor. Peki sizin kullandığınız sosyal ağlar hangileri? 

27/11/2014 09:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Tumblr, ınstagram, facebook, teknoloji, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.