iOS 9 ile WhatsApp'a yeni özellikler geliyor

ads ads ads ads
30/06/2015

ads
iOS 9 ile WhatsApp'a yeni özellikler geliyor

Apple'ın geçtiğimiz aylarda WWDC 2014 etkinliğinde tanıttığı yeni işletim sistemi iOS 9'un kullanıma girmesiyle beraber mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a da yeni özellikler gelecek.

Apple'ın geliştiriciler için beta sürümünü yayınladığı iOS 9'un kullanıma girmesiyle birlikte pek çok uygulama da yeni özelliklere kavuşacak.

Bu uygulamalardan en dikkat çekeni ise 700 milyon aktif kullanıcısı bulunan mobil mesajlaşma platformu WhatsApp.

Bir süredir yeni işletim sistemine uyumlu versiyonu üzerinden çalışmalar yaptığı bilinen WhatsApp, iOS 9'un kullanıma girmesi ile birlikte yeni özelliklerini kullanıma sunacak.

Bu yeniliklerden en dikkat çekeni kişiselleştirilebilir bildirim sesi. Başka bir deyişle, bu özellik sayesinde kullanıcılar, farklı kişilerden gelen mesajlar için farklı bildirim tonları belirleyebilecek.

Kullanıcıların farklı hesaplardan gelen mesajların tamamını tek seçenekle 'okundu' yapabileceği, 'Hızlı yanıtla' özelliği ile ekran kilidini kaldırmadan gelen mesajları cevaplayabileceği yeni WhatsApp sürümünün önümüzdeki aylarda kullanıma girmesi bekleniyor.

iOS 9 HANGİ CİHAZLARA YÜKLENEBİLECEK?

iOS 9 yayınlandığında hangi cihazlara yüklenebilecek? İşte iOS 9'u destekleyen iPhone ve iPad modelleri: iPad 2, 3'üncü jenerasyon iPad, 4'üncü jenerasyon iPad, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPhone 4S, IPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, 5'inci jenerasyon iPod touch. 

30/06/2015 09:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: whatsapp, internet, sosyal medya, ios9, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.