İrem Derici son noktayı koydu

ads ads ads ads
25/06/2016

ads
İrem Derici son noktayı koydu



Rıza Esendemir’den boşandıktan sonra Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’le aşk yaşamaya başlayan şarkıcı İrem Derici, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü popçu, Lider Şahin’le olan ilişkisiyle ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Nişantaşı'nda arkadaşlarıyla birlikte bir kafeden çıkarken görüntülenen İrem Derici, Lider Şahin ile yaşadığı sürpriz aşkla ilgili ilk kez konuştu.

Sözcü'nün haberine göre; son Derece mutlu olduğu gözlenen İrem Derici, işle ilgili sorular üzerine, “Bayram'la beraber sahnelerimiz başlıyor. Bildiğiniz gibi Rising star'da jüri oldum.Yoğun bir iş dönemi beni bekliyor” dedi.

Rising Star'da jüri olduğu için çok mutlu olduğunu belirten ünlü popçu, "Benim için çok büyük bir olay ve adeta sınıf atlama gibi bir durum. 5 sene önce Mustafa Sandal bana dönmemişti ama şimdi yan koltuğumda olacak" ifadelerini kullandı.

Bir hayli kilo verdiği gözlenen Derici, "Kilo vermek için adeta yemeden içmeden kesildim,15 kilo verdim 3-5 kilo daha verdikten sonra dururum artık" şeklinde konuştu.

"MAŞALLAH DİYELİM"

Sevgilisi Lider Şahin'le birlikte çıktığı tatil ile ilgili kendisine yöneltilen soruya gülümseyen Derici, "Tatil çok güzel geçti. Kalabalık bir arkadaş gurubuyla birlikte gezdik, yorulduk biraz ama güzel oldu böyle” dedi.

Lider Şahin'le ilişkilerinin güzel gittiğini belirten Derici, "Maşallah diyelim çok güzel gidiyor” dedi.Lider Şahin'le daha önce arkadaş oldukları ve boşandıktan sonra bu arkadaşlıkalrının aşka dönüştüğü sorulması üzerine;” olabiliyor böyle,hayat bu. İnsanlar birbirlerini tanıdıkça bir şeyler değişebiliyor" ifadelerini kullandı.

'İSTENMEYEN GELİN' AÇIKLAMASI

Selami Şahin'in daha önce oğlu ve İrem Derici ilişkisi için yaptığı "Oğlum evlenmez,hayatını yaşıyor” açıklamasıyla adeta 'istenmeyen gelin' olarak lanse edilen İrem Derici, bununla ilgili kendisine sorulan sorulara, "Karşı tarafı çok daralttınız, hiç öyle bir durum yok ve her şey güllük gülistanlık. Hiç öyle bir problem yok ve herkes gayet huzurlu.Bence çok büyütülüp çok abartıldı ve insanların üstüne bu kadar gitmenin de anlamı yok. Herkes kafasına göre bir şey konuşuyor ama gayet herkesin huzuru ve keyfi yerinde. Selami Bey'le daha önceden de yaptığımız projeler var ve başka bir projede de birlikte yer alabiliriz" diyerek, hakkında çıkan istenmeyen iddialara son noktayı koymuş oldu. 

25/06/2016 16:12
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: İrem Derici, Lider Şahin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.