İşkenceye maruz kaldığı ‘Perili Ev’ kâbusu oldu!

ads ads ads ads
27/10/2016

ads
İşkenceye maruz kaldığı ‘Perili Ev’ kâbusu oldu!

ABD’nin California eyaletinde korku turları düzenlenen bir ‘perili ev’ de yaşandığı iddia edilen vahşet dolu anların görüntüsü, sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

ABD’nin San Diego şehrinde ‘dünyanın en korkunç perili evi’ olarak bilinen McKamey Manor’a eğlenmek için giden Amy Milligan az daha canından oluyordu.

Binlerce kişinin bekleme listesine alındığı ve çok az ziyaretçinin kabul edildiği korku turuna katılan ABD’li kadın maruz kaldığı işkenceyi San Diego Union Tribune gazetesine anlattı.

ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİ!

Milligan’ın anlattığına göre perili evde, boğulma hissi vermek için kadının kafasına bir çuval geçirilerek üzerinden su dökülmüş ve bu işkence sırasında ölümle burun buruna geldiğini düşünmüş.

Milligan’ın yaşadığı dehşet dolu anların YouTube’a yüklenen kamera görüntüleri de ABD’li kadının maruz kaldığı eziyeti kanıtlıyor.

Görüntülerde, ABD’li kadının binanın zemin katına zor kullanılarak indirildiği, tokatlandığı, saçlarının çekildiği görülüyor. Sonrasında Milligan, kirli su içindeki bir dondurucuda bekletiliyor ve perili evin oyuncuları tarafından elleri bağlanıp kafası suya sokularak nefessiz bırakılıyor.

Korku turu sırasında hem fiziksel hem de ruhsal olarak yara aldığını belirten kadın, perili evin oyuncularına bu eziyete bir son vermeleri için defalarca yalvardığını fakat onu dinlemediklerini ifade etti.

Yaşadığı travmatik tecrübe sonrasında Milligan, polise şikayette bulundu. ABD polisi McKamey Manor hakkında inceleme başlattı. 

27/10/2016 18:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ABD, korku turu, peili ev
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.