İspanyol golcünün gözyaşları

ads ads ads ads
14/09/2017

ads
İspanyol golcünün gözyaşları

O golü atamadı, son müdahaleyi yapamadı, ya da köşeye giden o topu kurtaramadı diye futbolcuları yerden yere vururken acımasız olabiliyor, çok önemli bir şeyi unutuyoruz: Onların da bizim sizin gibi insan olduğunu, onların da dertleri olduğunu, onların da acı çektiklerini. Tıpkı İspanyol golcü Jese Rodriguez gibi.

PSG'den Stoke City'ye transfer olan İspanyol golcü Jese Rodriguez'in transferinden önce 26 Haziran'da prematüre doğumla bir oğlu dünyaya gelmişti.

Jese'nin hasta olarak doğan küçük oğlunun tedavisi halen sürüyor. O günden beri Gran Canaria'da bir hastanede olan küçük Nyan için sürekli İngiltere ile İspanya arasında mekik dokuyan İspanyol futbolcu zor günler yaşıyor.

İngiltere'de olduğu zamanlarda sosyal medya vasıtasıyla oğlundan haber alıyor. Prematüre doğan Nyan'ın ameliyat olması gerekiyor. Ancak vücudu yeterince gelişmediği için ameliyat olacağı güne kadar hastanede kontrol altında tutuluyor.

Eşi Aurah Ruiz ile Nyan adını verdikleri minik bebeğiyle gurur duyan Jese, Instagram'dan oğlunu öperken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşırken minik oğluna duygusal bir mesaj yazarken içindekileri döktü.

14/09/2017 14:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Jese Rodriguez
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.