İsrailli takım 3 saat havaalanında bekletildi

Kuzey Kıbrıs Turkcell takımının konuğu olarak adaya gelen İsrail’in Hosen Club Beer Sheva takımı 3 saat Larnaka Havaalanı’nda bekletildi

ads ads ads ads
17/10/2017

ads
İsrailli takım 3 saat havaalanında bekletildi

KKTC’de kamp yapmak için adaya gelen İsrail’in Hosen Club takımı, Larnaka Havaalanı’nda Rum Polisi tarafından 3 saat bekletilip Güney’de kalmaları ısrar edildi. Ardından ise kafilenin güneyde bir otele zorla rezervasyon yapmaları sağlandı ve bunun için kafileden 1,500 Euro para alınarak takım KKTC’ye ancak geçebildi 

Tonguç KOTAK

Kuzey Kıbrıs Turkcell takımının ülkemizde konuk ettiği İsrail’in Hosen Club Beer Sheva takımına Güney Kıbrıs’ta zorluk çıkarıldı.

Kamp için geçtiğimiz akşam akşamı KKTC’ye gelen İsrail’in Hosen Club takımı, Larnaka Havaalanı’nda Rum Polisi tarafından 3 saat bekletilip Güney’de kalmaları için ısrara edildi, ardından da kafileden 1,500 Euro para alınarak KKTC’ye geçmeleri sağlandı.

Zorla otel rezervasyonu yapıldı

Larnaka Havaalanı’nda bulunan Rum Polisi, Hosen Club’tan, Havaalanı’ndan çıkmaları için Booking.com adresinde Güney Kıbrıs’ta bulunan bir otele rezervasyon yaptırmalarını istedi ve takım bunu yaparak 1500 Euro ödediler.

3 saat Larnaka Havaalanı’nda mahsur kalan İsrailli engelliler daha sonra rezervasyonun yapılması sonucu içeri girdiler.

Hosen Club, KKTC’ye giderek Gençlik Dairesi’nin misafiri olarak Lapta Gençlik Kampı’nda kaldılar ve KKTCELL ile ortak kamp gerçekleştirdiler. İsrail ekibi Cumartesi akşamı Larnaka üzerinden ülkelerine uçtular.

17/10/2017 11:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: israil, takım, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.