İşte Benim Stilim'den diskalifiye edildi. Peki ama neden?

ads ads ads ads
30/05/2015

ads
İşte Benim Stilim'den diskalifiye edildi. Peki ama neden?



İşte Benim Stilim yarışmasında büyük tepkiler alan Sima Şerafettinova diskalifiye oldu. Öykü Serter eleme öncesinde Sima Şerafettinova 'nın yarışma kurallarına aykırı davrandığı gerekçesiyle diskalifiye edildiğini duyurdu.

İşte Benim Stilim eleme gecesinin gündüzüne ise Sima Şerafettinova olayı damga vurdu. Öykü Serter eleme öncesinde Sima Şerafettinova 'nın yarışmadan diskalifiye edildiğini duyurdu. İşte Benim Stilim eleme gecesi Sima Şerafettinova olmadan başladı. Sima Şerafettinova'nın bu konuda instagram hesabından yaptığı açıklama kafaları karıştırdı.

Sima Şerafettinova diskalifiye olmadığı yarışmadan kendisinin ayrıldığını öne sürdü.

"TABİKİ DİSKALİFİYE EDECEKLER"

Sima Şerafettinova instagram hesabında şunları yazdı; -"Tabiki de diskalifiye diyecekler, bırakıp gitti diyecek halleri yok. Diskalifiye olsaydım Gecen sezonki bir yarışmacı gibi eleme gecesi çıkarılırdım. Perşembe rezilliğinden sonra cuma çekimine gireceğimi düşünen insanın aklına Şüphe ederim :)

PERŞEMBE GÜNÜ YARIŞMADA NELER OLDU?

İşte Benim Stilim yarışmasında perşembe günü yayınlanan bölümde Sima Şerafettinova ve Zeynep kavga etmişti. Bu kavganın sonunda İşte Benim Stilim jürisi Sima Şerafettinova 'yı azarlayınca o da kulise gitmişti.

Azeri yarışmacı Sima Şerafettinova fotoğrafı ile skandal yarattı

Sonunda reji, Sima Şerafettinova'nın Instagram resmini ekrana getirdi. Sima Şerafettinova yine resimdekinin kendisi olduğunu savunmaya çalıştı. Nur Yerlitaş 'bu sen değilsin, fotoğraftaki en az 1.74 boyunda" diyerek tepki gösterdi. TV8 ekranlarında yalanı ortaya çıkan Sima Şerafettinova yalanını toparlamaya çalıştı. Resimdekinin kim olduğu ortaya çıkınca da kendisinin yarışmada kırmızı bikini giydiğini buna benzer resimleri olduğu için 'kendi' resmi sandığını söyledi.  

30/05/2015 12:17
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: sima, İşte Benim Stilim, Sima Şerafettinova, diskalifiye, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.