İşte Rüzgar Erkoçların yeni hayatı

ads ads ads ads
25/03/2015

ads
İşte Rüzgar Erkoçların yeni  hayatı

İki sene önce operasyon geçirerek cinsiyet değiştiren oyuncu Rüzgar Erkoçlar yeni hayatına tamamen alıştı.

Bir süre gözlerden uzak kalan Erkoçlar, artık sosyal medya aracılığıyla günlük yaşamından kesitler paylaşıyor.Erkoçlar son olarak yeni saç kesimini gösteren bir fotoğrafı paylaştı. Oyuncu, sakallarını düzelttiğini ve subay traşı olduğunu duyurdu.

“Ne iş olsa yaparım” diyerek iş seçmeyen Rüzgar Erkoçlar, bir dönem iş bulamayınca Şişli’deki bir fırında temizlik ve satış işi yapmıştı. Bu alandaki deneyimi kısa süren Erkoçlar, bu kez TV dünyasına hizmet veren bir yapım şirketi olan Joker Yapım’da asistan oldu. Günaydın’ın haberine göre, Perihan Savaş’ın hafta içi sunduğu ‘Hayat Sevince Güzel’ programının ekibine katılan Erkoçlar, kablo taşımaktan çay servisine kadar her iş için koşturdu. En son Show TV’deki “Bu Tarz Benim”de yer alan Erkoçlar, aylar öncesinde , bir pastanede çalışırken görüntülenince bu işini bırakmıştı.

Erkoçlar, dün attığı tweet ile “Oryantalya” isimli film projesinde Hülya Avşar’la oynayacağı iddialarını da yalanladı.

GZone olarak, yeni hayatında bir yerlere gelmek için mücadele eden ve Türkiye’de trans erkeklerin görünür olmasında büyük katkısı olan Rüzgar Erkoçlar’a teşekkür ediyor ve çalışıp didinerek kurduğu bu yeni hayatında başarılar diliyoruz.  

25/03/2015 12:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: rüzgar erkoçlar, magazin, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.