İşverenleri şikayet etti,Tutuklandı

ads ads ads ads
18/02/2017

ads
İşverenleri şikayet etti,Tutuklandı

Pazarlamacı olarak çalıştığı işyerinde, sattığı ürünlerin makbuzunu sahtelediği iddia edilen Atakan Demirdöven tutuklandı.



Hüseyin ÇİÇEK-Diyalog

Gazimağusa’da pazarlamacı olarak çalıştığı Stream Trading isimli işyerine ait ürünleri satan, ancak tahsilat makbuzunun kopyalarınına satıl yaptığı fiyatın altında bir meblağ yazarak makbuzları sahtleyen ve aradaki farkı cebe indirdiği ileri sürülen Atakan Demirdöven, şirket yetkililerinin şikayeti üzerine tutuklandı

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Hakan Savtekin, zanlının pazarlamacı olarak çalıştığı “Stream Trading” isimli şirkette, müşterilere sattığı ürünlerin fiyatını, tahsilat makbuzunun kopyasına farklı şekilde yazarak sahtelediğini ve aradaki miktarı sirkat ettiğini söyledi.

Zanlının aracında 3 adet fatura defterinin daha bulunarak emare olarak el konulduğunu anlatan Savtekin, sanığın bir müşteriye daha fatura kestiği ancak tahsilat makbuzu kesmeyerek, müşteriden elde ettiği parayı şirkete teslim etmeyip sirkat ettiğini belirlediklerini söyledi.

Zanlı aleyhinde yürütlen soruşturmanın sürdüğünü belirten Savtekin, mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 6 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi. 

18/02/2017 11:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Stream Trading, evrak sahteleme, pazarlamacı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.