İyi seksin sırrı 'konuşmak'

ads ads ads ads
12/02/2016

ads
İyi seksin sırrı 'konuşmak'

İyi seksin sırrı 'konuşmak'Yeni yapılan bir çalışmaya göre yatakta seks hakkında konuşmak, ön sevişme veya seksi iç çamaşırlarından daha fazla tatmin sağlıyor. Yani seks sırasında "Seni seviyorum" demek partnerinizi daha fazla memnun edebilir. 

ABD'de ki Chapman Üniversitesi'ndeki bilim adamları 3 yıl boyunca evli ya da beraber yaşıyan 39 bin heteroseksüel kadın ve erkeklerle anket yaptı. Bugüne kadar yapılmış en geniş çaplı seks araştırmalarından bir tanesi olan çalışmada yatakta tatmin olduğunu söyleyen erkeklerin yüzde 75'i, kadınların ise yüzde 74'ü seks sırasında 'seni seviyorum' diyor.

Çalışmaya katılan kadınların ortalama yaşı 40, erkeklerin ise 46 olurken seks sırasında ne kadar çok iletişim kurulursa, tatmin olma düzeyinin o kadar çok arttığı ortaya çıktı.

Yapılan ankete göre;

-Erkeklerin yüzde 75'i kadınların ise yüzde 74'ü seks esnasında "Seni seviyorum" cümlesini duymaktan memnun oluyor.

-Seks yaparken partnerinizi övmek ve ne istediğini sormak memnun edici sonuçlar doğruyor.

-Gün boyunca telefonda ya da e-posta yoluyla seks hakkında konuşmak yatakta daha iyi vakit geçirilmesini sağlıyor.

Ayrıca seksi iyi hale getiren şeylerden bir tanesi de seks sırasında olan komik olaylar.

Yapılan çalışma çiftlerin ilk yıllardan sonra seks hayatının durağanlaştığını ve birkaç yıldan itibaren seksin bittiğini ortaya koydu. Çiftlerin yaklaşık yüzde 83'ü ilişkilerinin ilk altı ayında ki seks hayatından memnun olduklarını söyledi. Katılımcı erkeklerin yüzde 43'ü, kadınların ise yüzde 55'i seks hayatından mutlu. Kalan katılımcı erkeklerin yüzde 16'sı kadınların yüzde 18'i bu konuda tarafsız olduğunu söyledi. Erkeklerin yüzde 41'i kadınların ise yüzde 27'si seks hayatından memnun değildi.

 

12/02/2016 10:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: seks, cinsel hayat, konuşmak, yatak sırlaı, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SAĞLIK

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.