Jaguar geçmişi hayata döndürüyor!

ads ads ads ads
08/04/2017

ads
Jaguar geçmişi hayata döndürüyor!

Jaguar ilk jenerasyon E-Type’ları yeniden hayata döndürüyor.

Jaguar yarım kalan Lightweight E-Type projesini tamamladıktan sonra şimdi de restore edilmiş E-Type ile karşımızda. Klasiklerin fiyatını göz önünde bulundurursak yeniden üretilecek olan E-Type’lar oldukça makul bir fiyattan satılacak. Fakat bu zevki sadece sınırlı sayıda klasik hayranı tadabilecek.

Fabrikadan çıktığı gibi olacak

Land Rover Series I ve XKSS’i hayata döndürme projelerine gösterilen ilgiden memnun kalan şirket şimdide Series I E-Type’ı sadece 10 adet ile kısıtlı olarak restore edecek. Tamamen restore edilecek olan E-Type’lar 360,000 dolardan satışa sunulacak.
Tüm cıvatalarına kadar sökülüp yeniden orijinal parçaları ile ilk günkü ihtişamlarına geri döndürülecek olan E-Type’lar yakında görücüye çıkmaya başlayacaklar. Restorasyonun ilk meyvesini Almanya’da Eylül ayında gerçekleştirilecek olan Techno Classica Essen şovunda göreceğiz.

1965’te Kaliforniya’da satışa sunulmuş olan gri coupe 1983’te sadece 78.000 mil kat ettikten sonra garaja kaldırılmış. Gövde, motor, şanzıman seri numaraları orijinal fabrika kayıtları ile uyuşurken restorasyon projesi için ideal bir aday.

Bir sonraki adımda gövde panellerine kadar yenilenecek olan E-Type coupe müşterinin zevkine göre orijinal parçalar kullanılarak iyileştirmeler de alabilecek.

Orijinalliğe daha az önem veren müşteriler için; Series II ve Lightweight E-Type parçaları ile yükseltme seçenekleri de sunuluyor İyileştirilebilecek parçaların arasında şanzıman, fren kaliperleri ve soğutma sistemi gibi mekanik parçalar bulunuyor.

Kaynak: Otopark

08/04/2017 10:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Jaguar, Jaguat E-Type, Almanya
MANŞETLER

HK OTOMOBİL

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.