Jumanji Geri Dönüyor

ads ads ads ads
07/08/2015

ads
Jumanji Geri Dönüyor

 90'lı yılların unutulmaz filmleri arasında yer alan Jumanji, Sony Pictures yapımcılığında yeniden beyazperdeye uyarlanacak. Konuyla ilgili Sony Pictures'in yaptığı açıklamaya göre film önümüzdeki yıl sinemaseverlerle buluşacak.

1981 yılında Chris Van Allsburg'un yazdığı fantastik bir çocuk kitabı olarak yayınlanan Jumanji, 1995 yılında beyazperdeye uyarlanarak birçok sinemaseverin gönlünde taht kurmuştu. Başrollerini geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Robin Williams ve Kristen Dunst'ın paylaştığı film, dönemin çocukları ve gençleri arasında popüler olmayı başarmıştı.

Başından sonuna kadar sürükleyici olan 1995 yapımı filmin ardından Sony Pictures, vizyona girecek filmlerin listesini açıkladı. Buna göre Jumanji'nin günümüze uyarlanmış hali olan yeni film, 25 Aralık 2016 yılında vizyona girecek.

Konuyla ilgili yapımcı Doug Belgrad "Jumanji'yi yeniden canlandırmaya ve günümüze uyarlamaya çalışıyoruz" şeklinde konuşurken, aramızdan ayrılan Robin Williams'ın yerine kimin başrolü üstleneceği merak konusu.

07/08/2015 11:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: jumanji
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.