Jurassic World Galası Yapıldı

ads ads ads ads
13/06/2015

ads
Jurassic World Galası Yapıldı

HABERKIBRIS - Sinema tarihinin en önemli serilerinden biri olan Jurassic Park'ın son filmi Jurassic World, Dünya Oto Mercedes-Benz sponsorluğunda düzenlenen gala gecesinde ülkemiz seyircisi ile buluştu.



Dünya Oto Mercedes-Benz’in Dereboyu Avenue Cinemax’ta dün gerçekleştirdiği organizasyonda 90’larda tüm dünyada bir dinozor çılgınlığı başlatan meşhur Jurassic Park filminin devamı niteliğinde olan Jurassic World izleyicisiyle buluştu.

Film öncesi bir kokteyl veren Dünyo Oto ise filme sponsor olan Mercedes’i tanıtma fırsatı yakaladı. Kokteyle ülkemizin tanınmış simaları yanı sıra, iş adamalrı ve siyasiler de katıldı.



Dünya Oto direktörü Hasan Debreli film öncesi yaptığı konuşmada, Universal Studios ve Mercedes Benz’in bir işbirliği yaparak Jurassic World filminde Mercedes’in SUV araçlarını kullandığını belirterek, Mercedes’in 2015 yılını SUV yılı ilan ettiğini kaydetti. Debreli, bu yıl ve önümüzdeki yıllarda çıkacak olan modellerle SUV sekmentinde tüm dünyada bir numara olmayı hedeflemekte olduğunu ifade etti.



Hasan Debreli’nin konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan Çevre Bakanı Hakan Dinçyürek, Dünya Oto’nun sektörde yaptığı iddialı hamlelerden dolayı tebrik ettiğini belirterek, başarılarının devamını diledi.

Konuşmaların ardında üzerinde filmin afişi bulunan pasta kesildi. 

13/06/2015 11:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Jurassic World
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.