Kadın girişimciler gururlandı

Yılın Kadın Girişimcileri, 8 farklı sektör, ekonomik örgütten birer temsilci ve bağımsız bir ekonomistin yer aldı jüri tarafından seçildi.Kaynak: 2017 YILI KADIN GİRİŞİMCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

ads ads ads ads
24/11/2017

ads
Kadın girişimciler gururlandı

İş Kadınları Derneği’nin yedi yıldır düzenlediği ve Telsim’in ana sponsorluğunda gerçekleşen Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni’nde, başarılı kadın girişimciler ödüllendirildi. Sunuculuğunu  Demet Alkan piyanosuyla ve Soprano Ayşe Güler Akın sesiyle, törene katılan misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Sunuculuğunu Didem Gürses’in yaptığı “Önce Hayal Et, Sonra Cesaret” sloganıyla düzenlenen törene, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve İKD Başkanı Şenay Ekingen’in yanısıra birçok iş kadını ve bürokrat da katıldı.

Düzenlenen ödül töreninde;

Yılın Kadın Girişimcisi Ciddi Mutfak Direktörü Amber Ciddi Arabacı,

Yılın Kültürel Üretim Yapan Kadın Girişimcisi Çiftçi Nesrin Şen,

Yılın İlham Veren Kadın Girişimcisi İstanbul Perde Direktörü Müge Ergüden,

Yılın Gelecek Vadeden Girişimcisi Bridal Butique-Haute Couture Direktörü Bahar Doratlı,

İş Kadınları Derneği Onur Ödülü Reşat Kuyumculuk Direktörü Huri Altınör ve

Telsim Özel Ödülü Analiz Yazılım Direktörü Havva Taçyıldız’ın oldu.

Yılın Kadın Girişimcileri, 8 farklı sektör, ekonomik örgütten birer temsilci ve bağımsız bir ekonomistin yer aldı jüri tarafından seçildi. Jüride, Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’ndan Meltem Mahmudoğlu, DAÜ Kadın Araştırmaları ve Eğitim Merkezi’nden Seda Orbay, Ticaret Odası’ndan Özlem Özbekoğlu, Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler JCI Derneği’nden Dilek Kurnaz, Sanayi Odası’ndan Yaprak Özyalçın, Telsim’den Sevim Beşok, İş Kadınları Derneği’nden Esra Ercantan Yetkili, Genç İş Adamları Derneği’nden Müsteyde Onbaşı ve Ekonomist Fatma Kınış yer aldı.

24/11/2017 09:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kadın girişimciler, kktc, ekonomi
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.