Kapak kızı yine Gigi Hadid oldu

ads ads ads ads
14/02/2016

ads
Kapak kızı yine Gigi Hadid oldu

Son dönemin en gözde modellerinden biri Gigi Hadid... Birçok ünlü dergiye poz verdi, önemli markaların defilelerinde podyuma çıktı. Ama bir modelin gerçekten "top model" olabilmesi için gerekeni daha yeni başardı. 20 yaşındaki Hadid, ünlü Vogue dergisinin Fransa edisyonunun Mart sayısı için iki ayrı kapak pozu verdi.

20 yaşındaki modeli Mert Alaş ve Marcus Piggot görüntüledi. Son dönemde One Direction'ın eski üyelerinden Zayn Malik ile birlikte olduğu konuşular Gigi Hadid, dergi için biri tamamen çıplak diğeri giyinik iyi ayrı kapak pozu verdi. 

Hadid'in dergiye verdiği pozlardan bazılarını fotoğrafları çeken Mart Alaş, Instagram sayfasından paylaştı.Gigi Hadid'in babası Muhammed Enver Hadid, 1948'de Filistin'de doğdu. Küçükken ailesiyle birlikte ABD'ye göç ettiler. Ama Yeni Dünya'ya gitmeden önce de bir süre Suriye, Tunus ve Yunanistan'da yaşadılar.

Muhammed Hadid, Los Angeles bölgesinin tanınmış emlakçılarından biri. Hadid, hatırı sayılır bir servete sahip. Anne ve babası ayrılan Hadid her ikisiyle de iyi ilişkilere sahip. Hadid'in annesi Yolanda Foster eski bir model. Son yıllarda TV ünlüsü olarak tanınıyor.

14/02/2016 09:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: gigi hadid, vouge, mert alaş
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.