Kaplumbağa Yuvalarına Zarar!

ads ads ads ads
01/09/2015

ads
Kaplumbağa Yuvalarına Zarar!

Ülkemiz, Esentepe Belediyesi eli ile bir çevre tahribatına ve katliama sahne oldu. Esentepe Belediye Plaji için çalışmalar yapıldığı göze çarparken, belediyeye ait ağır araçların kaplumbağa yuvaları üzerinde çalışma yaptığı ve kaplumbağa yuvalarının ciddi şekilde tahrip olduğu göze çarptı.

Yapılan inşaat çalışmasında Çevre Koruma Dairesi, Şehircilik Dairesi ve Girne Kaymakamlığı’ndan izin alınmadığı öğrenilirken kaplumbağa yumurtalarının koruma alanlarının bile ezildiği göze çarptı.

Öte yandan Esentepe Belediyesi konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kaplumbağa yuvalarını hak ettiği şekilde gözetmiş olduğumuz çok rahat bir şekilde gözlemlenmektedir" denildi. 

ESENTEPE BELEDİYESİ;

Esentepe belediyesi olarak Plajımızda yapmakkta olduğumuz temizlik çalışmaları esnasında sahilimizde bulunan Kaplumbağa yuvalarını korumadığımız ve gelişi güzel çalışmalar yaptığımız gerekçesiyle Belediyemize yapılan eleştirilerde;gerekli araştırmalar yapılmaksızın yapılan haber neticesinde; ilgili haberin alt kısmında yapılan yorumlar gerek belediye başkanımıza gerekse tüm bölge halkının hak etmediği şekilde kötü cümleler kurulmasına neden olmuştur. Ülkemizde sanal ortamda kullanılan hiçbir kötü kelimenin suç olmamasından kaynaklanan bu tür yorumları esefle kınıyoruz. Konu ile alakalı çalışmalarımız esnasında kayıt edilen fotoğraflarda da görüldüğü gibi Yazılanın aksine Kaplumbağa yuvalarını hak ettiği şekilde gözetmiş olduğumuz çok rahat bir şekilde gözlemlenmektedir. Takdir sizlerindir.

01/09/2015 09:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: esentepe, kaplumbağa,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.