Karahasan, Türkeş’in Cenevre’ye Gitmesini Değerlendirdi

ads ads ads ads
19/01/2017

ads
Karahasan, Türkeş’in Cenevre’ye Gitmesini Değerlendirdi

Milliyet Kıbrıs temsilcisi gazeteci Sefa Karahasan sosyal medya hesabından atmış olduğu twitlerle Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in Cenevre kentine gitmesini değerlendirdi.

Karahasan, Ankara’nın Cenevre’de teknik düzeyde devam eden görüşmelere çok önem verdiğini Ankara’nın hassasiyetinin göstergesi olarak Cenevre’de Sn. Türkeş’in , süreci yakından izleyerek baştan beri gösterilen hassasiyetin ‘en üst’ seviyede olduğunu belirtti.

Aynı zamanda atmış olduğu Tweetlerde Türkeş’in Cenevre’ye gitmesinin ‘Kıbrıs’ta bir oldu bittiye’ izin verilmeyeceğinin mesajı olarak değerlendirilebileceğinin de altını çizmiş oldu.

İşte Milliyet Kıbrıs Temsilcisi Gazeteci Sefa Karahasan’ın Atmış Olduğu Tweetler

1. Ankara, Cenevre’de teknik düzeyde devam eden görüşmelere çok önem veriyor. Baştan beri gösterilen hassasiyet ‘en üst’ seviyede.

2. Başbakan Yardımcısı @TugrulTurkes de Ankara’nın hassasiyetinin göstergesi olarak Cenevre’de. Sn. Türkeş, süreci yakından izleyecek.

3. Ankara’da ‘Görüşmelerde hata yapılmasın’ yaklaşımı ağırlık kazandı. Süreci, yerinde takip etmenin doğru olduğu görüşü ağırlık kazandı

4. Cumhurbaşkanı @RT_Erdogan ve Başbakan @TC_Basbakan nin talimatı ile Başbakan Yardımcısı @TugrulTurkes Cenevre’ye gitti.

5. Başbakan Yardımcısı @TugrulTurkes dün gece heyetten genel bir bilgi aldı. Türkiye’nin ‘hassasiyetleri’ yeniden dikkate getirildi.

6. Başbakan Yardımcısı @TugrulTurkes ‘Kıbrıslı Türklerin ve Türkiye’nin çıkar ve menfaatlerini koruyacak bir anlaşmaya’ dikkat cekti.

7. Başbakan Y. @TugrulTurkes in Cenevre’ye gitmesi,Ankara’nın süreci en üst düzeyde önemsediğinin yeniden hatırlatılması anlamına da geliyor

8. Son olarak; @TugrulTurkes in Cenevre’ye gitmesi ‘Kıbrıs’ta bir oldu bittiye’ izin verilmeyeceğinin mesajı olarak da değerlendirilebilir. 

19/01/2017 15:48
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Karahasan, Türkeş, Cenevr
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.