Karina Ocasio Türkiye’yi terk etti

ads ads ads ads
13/10/2015

ads
Karina Ocasio Türkiye’yi terk etti

Salihli Belediyespor'da forma giyen Porto Rikolu voleybolcu Karina Ocasio, yaşanan terör saldırısı sonrası Türkiye'yi terk etti.

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin yeni takımlarından Salihli Belediyespor’da Bursa Belediyespor’la oynanacak ilk iç saha karşılaşması öncesi Karina Ocasio şoku yaşandı. Yeşil-beyazlı ekip, Porto Rikolu oyuncusu Ocasio’nun, Ankara’daki terör saldırısı sonrası Türkiye’yi terkettiğini açıkladı.

Kulüp Başkanı Cemal Murat Erim, Porto Riko Milli Takımı’nda da forma giyen yıldız oyuncunun kendilerine de haber vermeden ilçeden ve ülkeden ayrıldığını söyledi. Karina Ocasio’nin takım için çok önemli bir isim olduğunu dile getiren Başkan Erim, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Ne yazık ki Ankara’da yaşanan terör saldırısı sonrası arkadaşlarına çok tedirgin olduğunu söylemiş ve bize haber vermeden, kaldığı otele taksi çağırıp Salihli’den ayrılmış. Kendisini arayıp Türkiye’de güvenlik sorunu olmadığını anlatmak istedik ancak ulaşamadık. Yapacak bir şey yok. Voleybol Federasyonu kanalıyla gerekli girişimi yapıp, yasal haklarımızı kullanacağız.” 

13/10/2015 19:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: karina ocasio, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.