Karpaz'da Kamyon Araçları Biçti!

ads ads ads ads
22/07/2014
HK

ads
Karpaz'da Kamyon Araçları Biçti!

 Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve beraberindeki heyeti taşıyan protokol aracı, Karpaz bölgesinde kaza geçirdi

Barış Harekatı’nın 40. yıldönümü kutlamalarına katılmak için ülkemizde bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve beraberindeki heyeti taşıyan protokol aracı dün öğle saatlerinde Karpaz bölgesinde kaza geçirdi. Üç aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hafif yaralandı.

Kaza dün öğle saatlerinde, İskele-Karpaz anayolu üzerindeki Ergazi-Kurtuluş kavşağı yakınlarında meydana geldi.

Elde edinilen bilgilere göre, 44 yaşındaki Fevzi Gülay’ın yönetimindeki Tüfekçi şirketine ait MM 929 plakalı asfalt yüklü kamyon İskele’den Karpaz yönüne doğru giderken, önünde seyreden ve Türkiye’den gelen heyeti taşıyan Mustafa Baykara yönetimindeki HY 474 plakalı araca çarpmak üzere olduğunu fark etti ve son anda direksiyonu kırarak yolun sağına geçti ancak bu sefer de karşı istikametten gelen Sipahi sakini 65 yaşındaki Andurulla Babamihailidis’in kullandığı KZH 784 plakalı araçla yüz yüze gelince üç araçta birbirine çarparak köprü üzerinde sıkıştı.

Çarpışan araçların köprüden aşağı düşmesini demir bariyerler önlerken, Andurulla Babamihailidis hafif şekilde yaralandı. Kamyon şoförü ve protokol aracındakiler ise kazayı yara almadan atlattı.

Yaralanan Babamihailidis ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alınırken, polis de kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAynak: Kıbrıs Gazetesi

22/07/2014 11:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: trafik kazası
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.