İlk toplantı yapıldı

Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü İltaç Karayel takımla ilk toplantısını yaptı

ads ads ads ads
28/05/2017

ads
İlk toplantı yapıldı

Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü İltaç Karayel takımla ilk toplantısını yaptı

UFUK ŞİMŞEK KATILMADI: Geçen sezon GAÜ Çetinkaya’ya kiralanan kaleci Ufuk Şimşek davetli olduğu sporcu toplantısına katılmazken, gelecek sezon Kaymaklı’da oynamak istemediğini ve yeniden Çetinkaya forması giymek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi

SERHAN KAYMAKLI’YI İSTİYOR:

Kaymaklı’nın GAÜ Çetinkaya’dan kiraladığı Serhan Önet’in ise Kaymaklı’da kalmak istediğini Kaymaklı yönetimine bildirdiği öğrenilirken, GAÜ Çetinkaya cephesinin ise Serhan’ı bırakmak istememesi gözleri bu transfere çevirdi

Ahmet ÖZSOY

Süper Lig takımları 2017-2018 sezonu kadrolarını oluşturmak için çalışırken, başkent takımlarından Kaymaklı ve Çetinkaya arasındaki transfer pazarlığının sonucu merakla beklenmekte.

Geçtiğimiz sezon takımların birbirlerine kiralık olarak verdiği oyuncuların yeni sezonda da devam etmek istemeleri, ancak kulüplerin farklı istekleri gözleri Kaymaklı-Çetinkaya görüşmelerine çevirdi.

Küçük Kaymaklı’da takımın başına getirilen teknik direktör İltaç Karayel yeni takımıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Karayel kadrodaki tüm oyuncuları toplantıya davet etti ve ilk görüşmeye katılmayan tek futbolcu kaleci Ufuk Şimşek oldu.

Geçtiğimiz sezon GAÜ Çetinkaya’da kiralık olarak forma giyen kaleci Ufuk Şimşek gelecek sezon da yeniden GAÜ Çetinkaya forması giymek istiyor ve Kaymaklı’da oynamak istemediğini de yakın çevresine de söylüyor. Kaymaklı’da teknik direktör İltaç Karayel’in yaptığı ilk toplantıya da katılmayan Ufuk Şimşek için GAÜ Çetinkaya’nın Doğukan ile takas önerdiği öğrenildi ancak Karayel’in bu takasa sıcak bakmaması nedeniyle transfer bu şekilde gerçekleşmedi.

Serhan Önet belirsizliği

Kaymaklı ile GAÜ Çetinkaya arasındaki transfer pazarlığı Ufuk Şimşek ile kalmayacak. Geçen sezon GAÜ Çetinkaya’dan kiralanan Serhan Önet için GAÜ Çetinkaya da istekli Kaymaklı da.

Serhan’ın yeniden Kaymaklı’da oynamak istediğini yeşil-siyahlılara bildirdiği öğrenilirken, GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay ise futbolcunun mutlak takımda tutulmasını istediği bilinmekte.

Salon çalışması yarın başlıyor

Küçük Kaymaklı 2017-2018 sezonunun ilk takım çalışmasına yarın salonda başlayacak. Teknik direktör İltaç Karayel’in programı doğrultusunda salonda çalışmalara başlayacak Kaymaklı’da, önceki gün yapılan toplantıda milli takımdaki oyuncular dahil herkes yer aldı ve Karayel yeni sezon çalışma programı hakkında futbolcuları bilgilendirdi.

28/05/2017 16:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ufuk şimşek, kaymaklı spor kulübü
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.