Kedinin kazancı 3 milyon euro!

ads ads ads ads
02/04/2015

ads
Kedinin kazancı 3 milyon euro!

Moda tasarımcısı Karl Lagerfeld’in kedisi Choupette’in geçen yılki kazancı dudak uçuklattı. Reklamlarda rol alan kedi bir yılda 3 milyon euro (8.4 milyon TL) kazandı

Dünyaca ünlü giyim markası Chanel’in Alman asıllı baş tasarımcısı Karl Lagerfeld, bu kez Birman cinsi kedisi Choupette’in kazancı ile gündeme geldi. Lagerfeld, ABD’de yayımlanan New York Magazine dergisine verdiği röportajda kedisinin geçen yılki kazancının 3 milyon euro (8.4 milyon TL) olduğunu belirtti. Dişi kedisinin kendine ilham verdiğini vurgulayan dünyaca ünlü tasarımcı, ‘Choupette Lagerfeld’ adındaki kedisinin yıllık kazancından çok memnun olduğunu dile getirdi.

‘O fazla sofistike’



Kedi, geçen yıl kozmetik markası Shu Uemura’da kendi koleksiyonuna sahip oldu ve İngiliz Otomobil markası Vauxhall’ın takvimi için kamera karşısına geçti. Lagerfeld, ‘Normal kedi mamalarını yemesine ve başka kediler gibi oynamasına izin vermiyorum. Choupet bunlar için fazla sofistike bir kedi’ yorumunda bulundu. Lagerfeld, Choupette’in çok sessiz ve sakin olduğunu belirtse de başka hayvanları ve çocukları hiç sevmediğini eklemek zorunda kalıyor. Kedinin, iki bakıcısı ve binlerce takipçiye sahip Instagram hesabı bulunuyor.



 

02/04/2015 07:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Choupette Lagerfeld, kedi, zengin kedi, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.