Kendall Jenner'ın başı hayranıyla dertte

ads ads ads ads
22/08/2016

ads
Kendall Jenner'ın başı hayranıyla dertte

ABD’li model ve televizyon yıldızı Kendall Jenner, Hollywood’daki evinin önünde takıntılı bir hayranının saldırısına uğradı. Yaşananlar karakolda bitince 20 yaşındaki model yeni güvenlik görevlileri tuttu.



Kim Kardashian’ın üvey kardeşi, süper model Kendall Jenner, 6,5 milyon dolara (yaklaşık 19 milyon lira) satın aldığı evinde de daha önce kendisini rahatsız eden Shavaughn McKenzie adındaki hayranından kurtulamadı.

Polis raporuna göre, Jenner ile konuşmak için saatlerce bekleyen McKenzie 20 yaşındaki modelin eve gelmesiyle harekete geçti. Keeping Up with the Kardashians'ın yıldızı koşarak gelen adamı görünce otomobilin kapılarını kilitleri ve camlarını kapattı. Buna rağmen vazgeçmeyen Shavaughn McKenzie cama vurarak konuşmak istediğini söyledi.

Güvenilik görevlilerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen McKenzie gözaltına alındıPolis, Kendal Jenner'ın takıntılı hayranının 30 Ağustos’taki mahkemeye kadar tutuklu kalacağını açıkladı.

Kendall Jenner'ın daha önceki evinde de Shavaughn McKenzie'nin benzer tavırlarıyla karşılaştığı ve uzun süredir devam eden bu durum yüzenden tedirgin olduğu iddia edildi.

Victoria’s Secret modeli, saldırıya uğradığı evini geçen ay Hollywood’un ünlü çifti Emily Blunt ve John Krasinski’den satın almıştı. 

22/08/2016 16:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kim Kardashian, Kendall Jenner
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.