Kendisini öpücükle çağıran müşteriye soda şişesiyle saldırdı

Kendisini öpücükle çağıran müşteriye soda şişesiyle saldıran zanlı mahkemeye çıkarıldı

ads ads ads ads
19/10/2017

ads
Kendisini öpücükle çağıran müşteriye soda şişesiyle saldırdı

Suna ERDEN 

Girne'de faaliyet gösteren Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü lokali içerisinde kendisini öpücük ile çağırıp soda isteyen Mehmet Şen’in yüzüne soda şişesi ile vurup yaralayan zanlı C. K. önceki gün ülkeye giriş yapar yapmaz gözaltına alındı. Zanlı dün de teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 

SODA ŞİŞESİYLE SALDIRDI 

Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Koç’un Girne'de faaliyet gösteren Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü lokali içerisinde kendisini öpücük ile çağırıp soda isteyen Mehmet Şen’in yüzüne elindeki soda şişesini vurarak kaşının kesilmesine ve yüzünün çeşitli yerlerinde kesi oluşmasına sebep olduğunu söyledi. Olayın meydana geldiği 4 Ekim 2017 tarihinde sonra yurt dışına kaçan zanlının önceki gün adaya giriş yapar yapmaz mahkeme emriyle tutuklandığını kaydeden polis, zanlının ülkede öğrenci olduğunu ve Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü lokalinde çalıştığını söyledi. Soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlının teminata bağlanmasını talep etti. 

TEMİNATLA SERBEST 

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanıp, en yakın polis karakoluna haftada 2 kez ispat-ı vücut yapmasına emir verdi. Ayrıca zanlı lehine KKTC vatandaşı bir kişinin 20 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması karşılığında serbest kalmasına emir verdi. Zanlı teminat şartlarını yerine getirerek serbest kaldı. 

STAR KIBRIS

19/10/2017 09:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: öpücük, müşteri, kavga
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.