Kerem Bürsin alışveriş sırlarını anlattı

ads ads ads ads
11/06/2016

ads
Kerem Bürsin alışveriş sırlarını anlattı

Stil ikonu ilan edilen oyuncu Kerem Bürsin, alışveriş sırlarını ve zevklerini anlattı.

Türkiye'ye üç yıl önce geldi o günden beri kıyametler koptu. Selfie çektirmek isteyenlerden konuşmaya fırsat bile bulamıyor. Hayranları ‘The Bursin tarzı’ diye bir konsept yarattı, giydiği tişörtler kızlar tarafından yağmalanıyor. Kendi gibi oyuncu olan Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisinden oynadığı reklamlara kadar olay olan Kerem Bürsin, Hürriyet'e alışveriş sırlarını ve zevklerini anlattı: İşte 29 yaşındaki Bürsin'in açıklamalarından satırbaşları:

"PAUL NEWMAN'IN TARZINA HASTAYIM"

Beni Marlon Brando'ya benzetiyorlar ama onun stili hakkında pek bir fikir sahibi değilim. İlla klasiklerden gideceksek, ben Paul Newman’ın tarzına hastayım. Sade basit ve çok şık. Jean ve tişörtle çevrende etki yaratıyorsan, sende bir iş vardır. Yani James Dean’e hayran olmayan insan var mıdır? George Clooney, Ryan Gosling ve Tom Hardy gerçekten cool geliyor. Biraz alakasız örnekler oldu ama hepsinin özgün stilleri var.

"DEKOLTE İNSANIYIM"

Benim sitilim ‘The Bursin tarzı’ son derece klasik ve çabasız aslında. ‘50’lere gönderme yapan bir stil: Blue jean, tişört, tişörtün üzerine de bir gömlek... Benim için V yakalı her türlü tişört iş yapar. Dekolte olmadan olmaz yani. Bir dekolte insanıyım. Ama bu iş de tamamen yakışmasıyla ilgili. Ben V yakalı bir tişörtün içinde rahat hissediyorum, o yüzden yakıştığını düşünüyorum. Zaten rahat bulduğum bir parçayla da kolay kolay vedalaşmam.

"BİR TİŞÖRTÜ 8-10 YIL GİYERİM"

Genelde bende bir tişörtün ömrü 8-10 senedir, hatta 11’i bile görür. Üstelik bunların çok kaliteli yerlerden olması da gerekmiyor, duygusal bir bağ kurmam çok daha önemli. Mesela şu anda dolabımda olan en kıymetli parça, Baltimore’da bir eskici dükkânından aldığım tişörtüm. Bir de çok sevdiğim botlarım var, onun da var bir 10 senesi. Şu an ayağımda değil ama arabada bagajda duruyor...

ÜSTÜMDEKİLERİN MODASI GEÇMİYOR

Stil ikonu ilan edilsem de alışverişle aram yoktur. Ama ne alayım ki? Üstümdekilerin modası hiç geçmiyor, bir de önemli bir jean markasının yüzü olduğum için zaten almam gerekmiyor. Onun için daha çok yüzüklere, kolyelere, gözlüklere yöneliyorum.

"ALIŞVERİŞ ARKADAŞIM ANNEM"

Tek başıma ya da Serenay’la da alışverişe gidiyorum ama genelde alışveriş arkadaşım annemdir. Tabii ki “Annemsiz alışverişe çıkamam” modunda değilim. Ama onun zevkine çok güvenirim. Küçüklüğümden beri çekirdek ailemizle birlikte dünyayı gezdiğimden onlarla anne-baba kadar arkadaş da olabildik. Sonuçta moda bir şekilde kendini ifade etme biçimi, o da benim kendimi nasıl ifade etmek istediğimi biliyor....

"TRENDİ KÖRÜ KÖRÜNE TAKİP ETMEMEK LAZIM"

İnsanlar körü körüne modayı takip ediyor ya, bazen bu durum iyi sonuçlar vermiyor. Eğreti duruyor. İnsan kendine şunu sormalı: “Bu trendi körü körüne takip mi ediyorum yoksa bana gerçekten yakışıyor mu?” Bir ara tüm kızlar saçını lavanta rengine, beyaza, pembeye filan boyuyordu ya, gerçekten garip duruyordu. Yani öyle bir insansanız tamam ama sadece ‘trend’ diye üzerinize olmayan bir şeyi yapıyorsanız sakil duruyor sanki...

"MODA DİYE KIZ PANTOLONU GİYMEDİM"

Stil konusunda da insanların kendine dürüst olması önemli. Ben kendi stilimi yaratırken kimseyi kopyalamıyorum mesela. Bir ara erkekler dar kız pantolonları giyiyordu. Bir ara benim de kafam gitti: “Acaba ben de mi giymeliyim?” diye düşündüm. Sonra “Ne alaka ya, sadece moda diye niye kız pantolonu giyip gezeyim” dedim. Kadınlar için ise bu durum iyice zor, çünkü silahları, seçenekleri daha fazla. Allahtan kadın değilim, gerçekten, üst-baş-saç makyaj filan hiç uğraşamazdım!

"GİYDİKLERİ KADININ KAREKTERİNİ GÖSTERİR"

Bir kadının giydiklerinden onun karakterine dair birçok şey çıkarabilirsiniz... Bazen kendilerini fazlasıyla ele veriyorlar, bazen de gizliyorlar. Bu tarzından kişilik çözme meselesi de hoşuma gidiyor. Ayakkabılarına, saçına, aksesuvarlarına bakar, nasıl biri olduğunu kestirmeye çalışırım.

"HAYKIRAN KIYAFETLERDEN HOŞLANMIYORUM"

Ben kadınlarda ‘bana bakın’ diye haykıran kıyafetlerden hoşlanmıyorum. Daha sade ve zarif bir tarzı seviyorum. Yeri geldiğinde kırmızı ruj ve Louboutin’leri de severim ama her dakika görünmek için kendini parçalayan kadınlar beni iter. Böyle tiplerin saklamaya çalıştığı şeyler var. Ne kadar kendinsen o kadar seksisin.

CARA DELEVINGNE COOL BİRİ

Bence yeryüzündeki en cool kızlardan biri Cara Delevingne. Sadece üstü başı değil, böylesine yüzeysel bir endüstride olup, kendi tarzını cesurca gösterdiği için. Üstelik de bunu çok mütevazı bir şekilde yapıyor. 

11/06/2016 17:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kerem Bürsin
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.