'Kıbrıs Hazineleri' 9 Eylül İlkokulu’nda Tanıtıldı

ads ads ads ads
06/05/2017

ads
'Kıbrıs Hazineleri' 9 Eylül İlkokulu’nda Tanıtıldı

Derya Atamer’in kaleme aldığı, Mavi Film Yayınları tarafından çıkarılan ve Aralık ayında ilk baskısı yapılan “Girne’de Kayıp Hazine” ve ''Aslan Yürekli Richard'ın kayıp hazinesi'' adlı kitaplar 9 eylül İlkokulu’nda tanıtıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Derya atamer  9 eylül ilkokul yönetiminin davetinin onur verici olduğunu ve çocukların kıbrıs tüten ''Kıbrıs hazineleri'' adlı kitap serilerine duydukları ilginin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Konuyla ilgili açıklamasında çocukların Beşparmak Dağları ve Girne’de geçen hikâyeyi okumaktan büyük bir keyif aldıklarını belirten Derya Atamer, hikâyede kişilerin, mekanların ve bilgilerin gerçek olmasının hikayeyi heyecanlı kıldığını kaydetti.

Mavifilm Yayınları Yönetmeni Ali Atamer ise ülke tarihine ve kültürüne bir nebze olsun katkı koymak amacıyla yazılan kitaplara gösterilen ilgiden memnun olduklarını ve hedeflerinin yıl sonuna kadar on bin adet çocuk kitabını çocuklara ulaştırmak olduğunu söyledi.

Serinin ücüncü kitabının “Aslan Şatosu”  adıyla yakın zamanda piyasaya çıkacağını kaydeden Atamer, “Her kitap bir kalemizde geçen macerayı anlatacak ” dedi. Mavifilm Yayınları Direktörü Ali Atamer konuyla ilgili açıklamasında, Girne Kalesi’nde geçen kitabın serinin ilki olduğunu, toplam 5 kitap çıkarılacağını anlattı.

06/05/2017 14:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Derya Atamer
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.