Kıbrıs’ta alternatif enerji üretimi mümkün

Uluslararası Enerji Sempozyumu dün Girne Acapulco Hotel'de yapılıyor

ads ads ads ads
21/05/2017

ads
Kıbrıs’ta alternatif enerji üretimi mümkün

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin (KTMMOB) “Doğu Akdeniz” teması ile düzenlediği Uluslararası Enerji Sempozyumu dün Girne Acapulco Hotel'de başladı. Sempozyum bugün de devam edecek

Kıymet Group of Companies ve Best Transformers Ltd.’in ana sponsorluğunda, Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği tarafından bu yıl “Doğu Akdeniz” teması ile düzenlenen Uluslararası Enerji Sempozyumu dün başladı.

Girne Acapulco Hotel'de dün başlayan ve  “Enerji Kaynakları”, “Enerji Üretimi ve İletimi”, “Enerji Yönetimi”, “Çevresel Faktörler” ve “Enerji Politikaları” ile ilgili konuları kapsayan sempozyum bugün de devam edecek.

ENDEPO, Elpars Enterprises, Cyprus Pools, KKTC Enerji Bakanlığı, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu KTTO, yerel ve yabancı birçok sektörün de destek verdiği sempozyumda Doğu Akdeniz bölgesindeki ve Kıbrıs adasındaki alternatif enerji sistemlerinin neler olabileceği, daha az kaynak ile daha fazla nasıl verim alınabileceği ve alternatif enerji konusunda nasıl bir politik yol izlenebileceği konuşuldu.

Uluslararası, alanında akademik bilgi sahibi hocalar, öğretim görevlileri ve sektörde çalışan eksper kişilerin konuşmacı olarak sempozyumda yerini aldı.

21/05/2017 09:25
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kıbrıs, alternatif, enerji
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.